Cum alegi un furnizor de gaze potrivit?

Cum alegi un furnizor de gaze potrivit?

România este printre ţările cu cea mai mare piaţă de gaze naturale din Europa, înregistrând rezerve de sute de miliarde de metri cubi.

Structura actuală a pieţei cuprinde 6 producători, 34 de societăţi de distribuţie şi furnizare a gazelor naturale către consumatorii captivi şi 76 de furnizori pe piaţa en-gross. 

Conform ANRE, De la 1 iulie 2007, piaţa este deschisă integral pentru toţi consumatorii, aceştia având libertatea de a alege un furnizor de gaze naturale dintre cei licenţiaţi de autoritatea de reglementare şi de a-şi negocia direct clauzele şi preţul pentru furnizarea gazelor naturale.

ADVERTISING

Utilitatea gazelor naturale în viaţa de zi cu zi

Probabil că cea mai cunoscută utilizare este cea din casele fiecăruia dintre noi, unde beneficiem de ele pentru gătit şi încălzire. 

Mai departe, se poate să fi auzit despre utilizarea lor la transport. Le folosim pentru maşini, transporturi maritime sau de mărfuri.

Principalii consumatori de gaze naturale sunt industriile, dar şi producţia de energie electrică, care se află în plină dezvoltare.

În cele din urmă, acestea sunt o sursă de energie mai curată, de care ne putem bucura chiar şi pentru agrement (de exemplu baloane cu aer cald).

ADVERTISING

Alege furnizorul potrivit nevoilor tale

Pe o piaţă atât de largă, oferta de gaze naturale este pe măsură. Ce te interesează prima dată atunci când alegi un furnizor? În mod evident, tarifele şi disponibilitatea pentru zona în care locuieşti. 

Nova Power & Gas se află pe piaţă din anul 2007, furnizând cu succes servicii de energie electrică şi gaz, în toate colţurile României, atât către clienţi industriali, cât şi casnici.

Sunt printre singurii furnizori din ţara noastră care deţin capacităţi proprii de producţie de energie verde, care presupune utilizarea unei resurse regenerabile, ce reduce emisiile de CO2.

ADVERTISING

În ultimii ani, au accelerat investiţiile în reţelele de gaze naturale din mai multe localităţi din România, pentru a oferi mai multor oameni şansa de a avea acces la reţeaua de distribuţie.

Aceştia pun la dispoziţie servicii de calitate, având la bază o echipă de ingineri şi specialişti care achiziţionează energie în mod inteligent şi eficient.

Compania pune accentul pe calitatea serviciilor prestate şi încrederea clienţilor, astfel că doresc să menţină oferte corecte şi transparente.

Ofertele lor îţi asigură preţuri garantate cu tarife fixe, avantajoase, pentru perioade de 6, 12 sau 24 de luni, în funcţie de câtă stabilitate şi previzibilitate cauţi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇