Compania Evamar are obiective de dezvoltare ambițioase pe piața de ambalaje de unică folosință

Compania Evamar are obiective de dezvoltare ambițioase pe piața de ambalaje de unică folosință

În industria HoReCa există o cerere continuă de ambalaje de unică folosință, precum și de produse profesionale de curățenie și igienizare a spațiilor. Identificând această nevoie, compania Evamar s-a extins constant, venind în sprijinul clienților cu o gamă completă de ambalaje, inclusiv din materiale reciclabile, consultanță specializată și soluții personalizate pentru orice nevoie. 

Evamar a reușit să se dezvolte foarte mult pe acest segment, ajungând la o cifră de afaceri de 1.2 milioane de euro în mai puțin de 2 ani. Pentru că piața de ambalaje de unică folosință este într-o continuă creștere, obiectivul următor este de a depăși 10 milioane de euro pe parcursul anului 2023. Având aceste perspective ambițioase de viitor, compania are toate șansele să ajungă printre primii 3 furnizori de astfel de produse în perioada următoare. 

ADVERTISING

Pe lângă furnizarea unui pachet complet de ambalaje de unică folosință la costuri cât mai mici, compania are ca misiune și oferirea de consultanță pentru a ajuta clienții să înțeleagă mai ușor nevoile pe care le au. Astfel, externalizarea departamentului de achiziții de ambalaje către Evamar reprezintă o soluție avantajoasă pentru piața țintă. În acest fel, clienții au o viziune mai clară în alegerea produselor potrivite în ceea ce privește dimensiunea, cantitatea, personalizarea sau tipul de ambalaj. 

ADVERTISING

Conceptul Evamar “Prietenos cu clientul” se reflectă în canalele de vânzare online și offline și în serviciile oferite. Pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor venite din piață, dezvoltarea unor centre regionale în cele mai mari orașe din România reprezintă un alt proiect îndrăzneț de viitor. În urma schimbărilor din industrie, misiunea Evamar este “de a oferi un pachet complet de produse, adaptat nevoilor fiecărui client, la cele mai mici costuri, într-un timp cât mai scurt”, spune Dragomir Ionuț (CEO &FOUNDER EVAMAR GROUP). 

ADVERTISING

În perioada imediat următoare se anunță în continuare modificări pe piața de ambalaje, care este într-o continuă schimbare și creștere, realizându-se treptat o tranziție de la plastic la biodegradabil. Evamar acoperă această cerere, furnizând toată gama de ambalaje de care un client din segmentul HoReCa are nevoie, inclusiv cutii de pizza, cutii de ambalare pentru diverse produse, pahare din carton sau sacoșe din hârtie. Toate aceste atuuri sunt completate de posibilitatea de personalizare de către echipa grafică. 

Evamar este un producător și importator de ambalaje de unică folosință, ce face eforturi permanente pentru a oferi soluții complete, adaptate nevoilor fiecărui client. Deși domeniul este unul dinamic, echipa se adaptează cu succes la orice fel de provocare, dezvoltând constant noi produse și servicii care să satisfacă chiar și cele mai exigente cerințe.