Ce caracteristici trebuie să aibă obiectele sanitare de calitate

cover_gqs
Foto: www.germanquality.ro

Atunci când vine vorba de amenajarea băii, calitatea este cheia către realizarea unei încăperi complet funcționale și cu un design reușit. Cu atât mai mult când alegem obiectele sanitare.

Există anumite caracteristici pe care trebuie să le ai în vedere pentru a te asigura că acestea sunt de cea mai bună calitate. Scopul este ca investiția pe care o faci să merite în final efortul, iar baia ta să denote bun gust, rafinament și atenție la detalii.

Îți prezentăm mai jos câteva specificații importante de care trebuie să ții cont: 

Ușurința în utilizare și instalare

Dacă nu este neapărat necesar să cumperi un sistem ce vine la pachet cu direcții de instalare complicate, poți evita acest lucru.

ADVERTISING

De cele mai multe ori, cu cât instalarea este mai simplă, cu atât obiectul respectiv este mai ușor de utilizat. Asigură-te că atunci când achiziționezi un produs, furnizorul te poate ajuta cu informații despre instalare și utilizare sau îți poate indica o echipă eficientă de instalatori.

În acest sens, îți recomandăm cel mai mare magazin online de obiecte sanitare, GQS German Quality. 

Finisaje de calitate

În afară de faptul că au un impact vizual puternic asupra aspectului general al încăperii, finisajele netede și curate denotă de cele mai multe ori un grad înalt de calitate.

Atunci când achiziționezi un produs, asigură-te că acesta nu prezintă zgârieturi, pete sau denivelări. Finisajele de calitate vor asigura, de asemenea, o rezistență crescută și o întreținere ușoară a suprafeței.

ADVERTISING

Exemplu: Vasul WC suspendat Roca Meridian Rimless - Tehnologia Roca Rimless aduce în centrul opțiunilor tale un vas WC conceput fără margini interioare - design ingenios ce asigură o distribuție eficientă a apei asupra întregului vas pentru menținerea unei igiene complete a acestuia. Este realizat din ceramică, având un finisaj alb, durabil. Nu uita să achiziționezi alături de acesta și un rezervor incastrabil. Poți achiziționa atât vasul WC, cât și rezervor WC de la GQS German Quality.  

Durabilitate 

Obiectele sanitare fabricate corespunzător sunt mai puțin predispuse la spargere. Cele mai multe obiecte sanitare moderne aflate în portofoliul producătorilor de top din domeniu sunt fabricate din ceramică uimitor de durabilă, asigurându-le acestora longevitatea.

ADVERTISING

Privește obiectele sanitare ca pe o investiție pe termen lung și asigură-te că achiziționezi doar produse ale brandurilor consacrate. Avantajul principal este ca acestea vor rezista timp îndelungat și nu vei fi nevoit să le schimbi periodic. 

Exemplu: Lavoar freestanding Roca Beyond - Este realizat din ceramică porțelanată FineCeramic (cu 30% mai rezistentă decât ceramica standard). Beneficiază de o suprafață neporoasă, rezistentă la abraziune și ușor de întreținut. 

Design atemporal 

Evoluția tehnologiei de transformare a suprafețelor din compozit a făcut posibilă realizarea unor forme impresionante atemporale. Dacă nu intenționezi să renovezi periodic baia, alege obiectele sanitare cu un design pe care trecerea timpului nu își pune amprenta.

Există o mulțime de variante a căror popularitate nu poate fi influențată de fluctuația trendurilor. 

Exemplu: Cadă freestanding ovală Balteco Azur - Designul modern descris de linii clare, fine și de forma robustă deosebită va acapara întreaga atenție în orice baie. Este un model de care nu ai cum să te plictisești și pe care îl vei folosi cu aceeași plăcere timp îndelungat. Pe lângă designul aparte, calitatea ridicată a acesteia este o altă caracteristică impresionantă. Este realizată din compozit Xonyx (un material format dintr-un amestec omogen de praf de piatră cu o selecție de minerale, rășină și compuși acrilici) ce îi conferă o structură cu rezistență superioară. 

Lasă-te inspirat de sfaturile și recomandările noastre și amenajează-ți baia într-o manieră care să te mulțumească pe termen lung!