Care sunt primii pași pentru a accesa un împrumut?

Care sunt primii pași pentru a accesa un împrumut?

Odată cu venirea pandemiei, poate că ți-ai dat seama că trebuie să ai mai multă grijă de căminul tău, să renovezi sau să reamenajezi spațiul astfel încât să te simți cu adevărat bine acasă. Sau poate că ai trecut prin mai multe greutăți și îți dorești să investești mai mult în educația ta sau a copiilor tăi, pentru a vă fi de folos pe termen lung.

Totuși, te lovești de un mare impediment: nu ai banii necesari pentru a face aceste investiții și nu știi de unde să îi obții. Una dintre cele mai simple și avantajoase soluții este reprezentată de accesarea unui credit de nevoi personale!

De ce să accesezi un credit de nevoi personale?

Una dintre cele mai cunoscute instituții financiare nebancare, Provident, încurajează creditarea responsabilă, ceea ce înseamnă că ar trebui să împrumuți exact suma de care ai nevoie pentru rezolvarea unei probleme.  

ADVERTISING

Printre situațiile în care ai putea avea nevoie să accesezi un astfel de împrumut se numără cazurile în care ai nevoie să îți creezi condiții mai bune de trai, și ai nevoie să faci reparații, lucrări de renovare sau de reamenajare a locuinței.

Pe lângă acestea și o investiție în educația ta sau a copiilor tăi, care presupune un efort financiar mai mare, este una justificată și chiar necesară. Cursurile de specializare, calificare sau reconversie profesională sunt pe atât de importante, pe cât sunt de costisitoare. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visul tău de a face o schimbare. Mai mult, pentru a-i ajuta pe cei mici să evolueze, trebuie să te asiguri că au toate rechizitele și materialele necesare pentru școală, chiar dacă asta poate pune o presiune suplimentară pe bugetul familiei.  

ADVERTISING

Pentru astfel de situații, un credit de nevoi personale poate fi o soluție potrivită. Chiar dacă ai un motiv bine întemeiat, asta nu înseamnă că ești și pe lista persoanelor eligibile pentru a contracta un credit, iar mai jos poți descoperi condițiile de bază pe care trebuie să le îndeplinești dacă vrei să faci un împrumut.

Criterii de eligibilitate pentru accesarea unui împrumut

Fiecare instituție care oferă credite nebancare online își creează propriile condiții de creditare. Acestea au fost definite în beneficiul ambelor părți. Provident este o astfel de instituție care încurajează creditarea responsabilă, ceea ce înseamnă că dorește să se asigure că clienții vor putea rambursa sumele solicitate fără să pună presiune prea mare pe bugetul familiei.

ADVERTISING

Atunci când soliciți un împrumut, capacitatea ta de rambursare va fi evaluată și, în funcție de situația ta financiară, vei primi o ofertă personalizată.

În urma acestei evaluări, facilitată de Biroul de Credite și ANAF, instituția se asigură că datoriile pe care le vei avea nu vor deveni prea mari pentru tine. În plus, te ajută și pe tine să îți dai seama pentru ce sumă ești eligibil.

Pentru a deveni client Provident trebuie să ai un venit demonstrabil de minim 300 de lei.

O altă condiție pe care trebuie să o îndeplinești este să ai vârsta de cel puțin 18 ani, să ai un număr de telefon valabil și adresă de domiciliu/ reședință în România (aceeași cu cea de pe cartea de identitate).

Cum poți accesa un credit rapid online?

Accesarea unui credit de nevoi personale este un proces simplu și rapid  Provident!

Poți accesa un credit rapid online sau la telefon, apelând 031 227 5026, iar  reprezentanți instituției îți vor oferi toate informațiile și sprijinul de care ai nevoie.

Mai mult decât atât, ai flexibilitate în ceea ce privește modul de încasare a împrumutului, cât și  în privința restituirii ratelor: poți alege fie să plătești prin transfer bancar, fie să fii vizitat de un reprezentant care poate colecta ratele  direct de la domiciliu.

Atunci când ai nevoie de o soluție care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele, trebuie să știi că ai la cine să apelezi pentru sprijin! Meriți să investești în lucrurile pe care ți le dorești și Provident te ajută să găsești soluții fără să pui presiune pe bugetul tău sau al familiei.

Un credit rapid online poate fi răspunsul pe care îl cauți. Lucrurile se simplifică și mai mult atunci când alegi să apelezi la un credit rapid online.