Când începe Rabla pentru Electrocasnice? Răspunsul ministrului Mediului

Când începe Rabla pentru Electrocasnice? Răspunsul ministrului Mediului

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, susţine că miercuri va putea să dea un termen referitor la când va demara programul Rabla pentru Electrocasnice, care trebuia să înceapă azi, dar s-a blocat din motive tehnice.

Oficialul de la Mediu a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena3, că miercuri a solicitat „colegilor de la Corpul de Control” să facă o evaluare tehnică şi să îi spună cât de gravă e siţuatia.

"Mâine comunicăm estimarea exactă referitoare la termenul de remediere a acestor deficienţe", a promis ministrul Fechet.

ADVERTISING

Mai devreme, Mircea Fechet a cerut revocarea din funcție a președintelui Administrației Fondului pentru Mediu. În acest sens, Fechet a trimis premierului propunerea de revocare din funcție a lui Dan Cătălin Vatamanu.

Ministrul Fechet solicită revocarea din funcţie a şefului Administraţiei Fondului pentru Mediu, după ce s-a amânat Rabla Electrocasnice

Amânarea

Ministerul Mediului urma să lanseze marţi, 15 decembrie, prin Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM), Programul Rabla pentru Electrocasnice dedicat persoanelor fizice.

ADVERTISING

Începând cu ora 12:00, toţi cei interesaţi ar fi trebuit să se poată înscrie în Programul Rabla pentru Electrocasnice, în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) şi la secţiunea programului, dar site-ul a fost picat.

După câteva minute, Administratia Fondului pentru Mediu a anunțat că termenul de începere a fost modificat, dar nu a anunţat noua dată.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇