Câciu anunţă că proiectul de buget va ajunge în Parlament săptămâna viitoare

Câciu anunţă că proiectul de buget va ajunge în Parlament săptămâna viitoare

Proiectul legii bugetului de stat pe anul 2022 şi cel al asigurărilor sociale pe 2022 vor ajunge luni în Parlament și vor fi aprobate fie înaintea Crăciunului, fie imediat după, a anunțat ministrul Finanţelor, Adrian Câciu.

El a mai spus că în această seară proiectele de buget vor fi publicate pe siteul ministerului Finanțelor.

„În seara aceasta se va pune bugetul pe site (al Ministerului de Finanţe - n.r.), acum facem ultimele verificări de corelaţii. Am lucrat noaptea trecută până la ora 5.00. Acum sunt tot în minister şi lucrez. Luni după-amiază va fi în Parlament şi va intra în dezbateri, eu zic că va fi aprobat ori înainte de Crăciun, ori imediat după”, a declarat Adrian Câciu, la Realitatea Plus, potrivit News.ro.

ADVERTISING

Referitor la cei care protestează și cer să nu le fie înghețate salariile, ministrul Finanțelor a spus că este dreptul lor, dar că în acest moment nu se poate face nimic.

„Este dreptul dânşilor de a protesta. eu zic că am început să recuperăm restanţele, aşteptăm să ne revenim cu colectarea, putem vorbi altfel din iulie. La această oră lucrurile sunt închise, bugetul este închis, dar asta nu înseamnă că am renunţat la ideea de a da tuturor ce au de primit. Trebuie să fim cinstiţi, dacă PSD nu intra la guvernare, nu se dădea niciun leu în plus nici la pensii, nici la salarii” a spus Câciu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇