Blue Air suspendă temporar zborurile către și dinspre Stockholm și Tel Aviv

Blue Air suspendă temporar zborurile către și dinspre Stockholm și Tel Aviv

Compania aeriană Blue Air a anunţat miercuri că anulează zborurile către şi dinspre Stockholm până pe 15 august şi toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv, ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţi.

”Ca umare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională până la 15 august 2020 şi a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre ţări care nu se află în Zona Verde menţionate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către/dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august. În funcţie de actualizările asupra listei ţărilor care se află în Zona Verde, Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale”, a informat compania.

ADVERTISING

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care anunţă prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air este nevoită să anuleze toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

Ce pot face călătorii afectați

”Blue Air oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele şapte zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de doi ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservita de Blue Air”, mai arată compania.

ADVERTISING

O descriere detaliată a opţiunilor pe care le au pasagerii Blue Air în cazul anulării unui zbor se găseste pe site-ul oficial al companiei.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

Îţi lipsesc călătoriile? Pasagerii acestui aeroport se pot preface că pleacă în vacanţă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇