Îţi lipsesc călătoriile? Pasagerii acestui aeroport se pot preface că pleacă în vacanţă

Îţi lipsesc călătoriile? Pasagerii acestui aeroport se pot preface că pleacă în vacanţă

Un aeroport din Taiwan a găsit o soluţie pentru cei cărora le lipsește foarte mult experienţa călătoriilor: posibilitatea să urmeze toţi paşii premergători plecatului în vacanţa, fără să plece însă.

Astfel, cei care nu îşi pot satisface în această perioadă pasiunea pentru călătorii din cauza pandemiei de coronavirus pot face check-in, pot trece prin procesul de verificare al aeroportului şi pot chiar urca la bordul avionului. Doar că acesta nu va decola, transmite Reuters.

„Oportunitatea” este oferită de aeroportul Songshan din Taipei. În jur de 7.000 de persoane şi-au exprimat interesul pentru aceasta ofertă. Aproximativ 60 dintre ele, selectate aleatoriu de companie, au plecat deja… nicăieri.

ADVERTISING

Mai multe experienţe de acest fel sunt pregătite pentru următoarele săptămâni.

„Am vrut foarte tare sa ies din ţară, dar, din cauza epidemiei, multe zboruri au fost anulate”, spune Hsiao Chun-wei, în vârstă de 38 de ani, care şi-a luat în această călătorie falsă şi fiul.

Pasagerii au primit tichete de îmbarcare şi au urcat la bordul unei aeronave Airbus A330, unde au stat de vorbă cu echipajul de zbor.

Impactul pandemiei a fost relativ redus în Taiwan, datorită măsurilor de prevenire adoptate din timp de autorităţile din această ţară. Graniţele sale au fost închise la mijlocul lunii martie, iar cetăţenilor li s-a cerut să evite călătoriile care nu sunt absolut necesare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

C.S.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇