Apple își va testa angajații nevaccinați de fiecare dată când vor intra în birourile companiei. Dar sunt testaţi şi vaccinaţii

Apple își va testa angajații nevaccinați de fiecare dată când vor intra în birourile companiei. Dar sunt testaţi şi vaccinaţii

Apple le va cere tuturor angajaților săi nevaccinați să prezinte un test negativ de fiecare dată când vin la birou, în încercarea de a înăspri protocoalele de control împotriva răspândirii Covid.

Dar măsurile nu îi vizează doar pe cei nevaccinați. Și angajații vaccinați vor trebui să se testeze, însă doar o dată pe săptămână, scrie Bloomberg, citat de iCertified.

Cerințele sunt puțin diferite pentru angajații care lucrează în zona de retail. Aici, personalul nevaccinat va trebui testat de două ori pe săptămână, în timp ce personalul vaccinat va trebui testat o dată pe săptămână.

ADVERTISING

Apple le cere angajaților să raporteze care este satusul lor de vaccinare până în 24 octombrie, deși inițial cerința era de a face acest raport la jumătatea lui septembrie.

Începând din zilele următoare, Apple va cere și dovada vaccinării.

Producătorul iPhone a subliniat care sunt politicile sale într-un mail către angajații săi corporate și din magazine. Noile cerințe vor intra în vigoare începând cu 1 noiembrie, se arată în mailul către angajați.

Rezultatul testului este gata în aproximativ 15 minute, iar raportarea se face de către fiecare angajat în parte, într-o aplicație internă. Angajaților li se vor pune la dispoziție teste rapide, atât în magazinele Apple, cât și în birourile companiei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇