Aparatură de laborator și ustensile de la Precisa

Aparatură de laborator și ustensile de la Precisa

Laboratoarele necesită o mulțime de echipamente pentru ca acestea să funcționeze în mod optim. Dotarea lor cu diferite ustensile și instrumentar este absolut necesară, iar calitatea produselor trebuie să fie una superioară. Oricare ar fi domeniul de testare a laboratorului, puteți achiziționa aparatură de laborator și ustensile de la Precisa. 

Precisa este un magazin online de unde puteți cumpăra numeroase ustensile si instrumentar pentru dotarea unui laborator. Dintre sutele de tipuri de produse din această categorie, aveți posibilitatea de a le alege pe unele dintre cele mai eficiente. Atunci când alegeți calitatea în materie de ustensile și instrumente pentru laborator, puteți fi convinși de garanția testelor și/sau analizelor cu o acuratețe ridicată. 

ADVERTISING

Site-ul oferă informațiile de care aveți nevoie pentru alegerea necesarului pentru laboratorul în cauză. Puteți achiziționa aparatură pentru testarea materialelor de construcții, kituri sau teste rapide, materiale didactice, sticlărie de laborator, produse microbiologice sau consumabile pentru laborator. Gama largă de peste 2000 de produse facilitează munca în ceea ce privește alegerea echipamentelor sau aparaturii solicitate. 

Precisa nu este neaparat un loc de unde puteți face achiziții industriale. Produsele de pe site cuprind și materiale didactice, potrivite pentru școli, universități și instituții pentru cursuri de chimie sau biologie. Materialele didactice cuprind o varietate de mulaje de anatomie, zoologie, botanică, microscoape sau truse didactice pentru chimie și biologie. Cu ajutorul acestora, profesorii vor explica mai ușor, iar cursanții vor înțelege mult mai repede. 

ADVERTISING

Echipamentele de ultimă generație de pe site vor ajuta să le oferiți clienților o testare eficientă și rezultate cu o acuratețe cât mai mare. Fie că vorbim de analize de sânge sau de testarea betonului, în ambele cazuri rezultatele trebuie să fie cât mai aproape de realitate. 

Cereți ofertele pentru aparatură de laborator și ustensile de la Precisa pentru testări eficiente! 

Magazinul dispune de kituri și teste rapide pentru apă, de sanitație, pentru industria alimentară sau pentru lapte. De asemenea, puteți achiziționa hote PCR care asigură scăderea substanțială a contaminării într-un timp foarte scurt. Hotele pentru testele PCR se utilizează și la alte metode de lucru specifice analizelor ADN sau pentru biologia moleculară. În interiorul ei se află un flux de aer decontaminat care protejează utilizatorul. 

ADVERTISING

În materie de sticlărie pentru laborator, precisa.ro dispune de aparate de extracție, baghete de sticlă, baloane de distilare de diferite tipuri, capsule din sticlă, borcane cu dop rodat, eprubete, exicatoare, refrigerenți, sticle, termometre și o mulțime de produse de acest tip. Peste 350 de produse se află în această categorie. Așadar, cu siguranță veți găsi tot ce este necesar pentru laboratorul vizat. 

Magazinul trimite o cotație de preț prin completarea formularului corespunzător fiecărui produs. Într-un timp foarte scurt veți primi o ofertă în funcție de care să achiziționați aparatură de laborator și ustensile de la Precisa. Detaliile necesare sunt numele persoanei de contact, compania, adresa de e-mail, telefonul și localitatea unde ar trebui livrate produsele. Puteți cere și alte informații la numerele de telefon afișate pe site sau prin e-mail la office@precisa.ro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇