Abia înlocuit de la conducerea Transporturilor, Lucian Bode spune că durează o zi ca vaccinurile antiCovid să fie aduse de la Vama Nădlac la București

Abia înlocuit de la conducerea Transporturilor, Lucian Bode spune că durează o zi ca vaccinurile antiCovid să fie aduse de la Vama Nădlac la București

Noul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că vineri va sosi în România prima tranşă de vaccin anti-Covid, alocată ţării noastre. Dozele vor sosi cu un transport rutier prin Vama Nădlac din judeţul Arad, pe 25 decembrie.

Interesant e că transportul va ajunge la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti abia pe 26 decembrie, după spusele lui Bode.

”Mâine (25 decembrie - n.red.) va sosi prima tranşă alocată României în Vama Nădlac şi o vom prelua prin structurile noastre, o vom transporta la Bucureşti, vom comunica public exact care sunt  paşii pe care îi vom urma atât la Nădlac, mâine, cât şi poimâine, în Bucureşti, vom anunţa din timp exact care este calendarul”, a declarat Lucian Bode, la finalul ceremoniei de predare a mandatului de ministru al Transporturilor.

ADVERTISING

De asemenea, oficialul a mai precizat că atunci când îi va veni rândul, se va vaccina împotriva Covid.  

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti este centrul naţional de primire şi stocare al dozelor de vaccin anti-Covid.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că vaccinarea începe pe 27 decembrie, la ora 9:00, în două spitale din Capitală, iar la ora 10:00, în Centrele regionale.

Citește și: Miniștri Cabinetului Cîțu își preiau portofoliile - LIVE UPDATE


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇