6 hoteluri de pe litoral, scoase la licitație

6 hoteluri de pe litoral, scoase la licitație

Şase hoteluri şi un restaurant situate pe litoralul Mării Negre, în staţiunile Saturn şi Eforie Nord, vor fi scoase la licitaţie în vederea închirierii, în perioada imediat următoare, de compania THR Marea Neagră.

Complexul hotelier Bran-Brad-Bega este, deja, în atenţia investitorilor, prin mixul de servicii pe care îl oferă – cazare, restaurant şi centru wellness. Hotelul este cotat la 4 stele şi a beneficiat, în ultimii ani, de investiţii în renovarea piscinei exterioare şi a altor zone din complex. Cu peste 200 de camere şi amplasarea în imediata vecinătate a plajei, Bran-Brad-Bega este unul dintre cele mai atractive hoteluri din Eforie Nord, susţine un comunicat Transilvania Investments, care deţine 78,6% din acţiunile THR Marea Neagră.

Hotelurile Aida, Siret şi Sirena sunt dedicate, în mod tradiţional, turismului familial. Antreprenorii care îşi doresc să înceapă sau să îşi dezvolte afacerile de la malul Mării Negre pot opta în funcţie de mărimea hotelului, acestea având între 150 şi 300 de camere. Toate cele trei hoteluri se află în imediata apropiere a plajei din staţiunea Saturn.

Licitaţii pentru închiriere vor fi organizate şi pentru restaurantul Prahova şi hotelurile Semiramis, Tosca din Saturn.

Licitaţiile publice cu strigare sunt programate în perioada 16 – 20 decembrie 2022.

Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din România, listat pe Bursa de Valori Bucureşti.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇