3 situații când ai nevoie de produsele/serviciile oferite de bănci

3 situații când ai nevoie de produsele/serviciile oferite de bănci

În termenii cei mai simpli, băncile sunt un spațiu pentru a păstra banii în condiții de siguranță. Dar, dincolo de elementele de bază, băncile oferă de obicei o gamă largă de produse și servicii concepute pentru a face gestionarea banilor un pic mai ușoară.

De la credite ipotecare până la carduri de cumpărături, există o mulțime de servicii bancare de care ai putea avea nevoie în diferite etape ale vieții. Mai mult, cu opțiunile digitale, poți accesa produsele bancare direct de pe telefon sau laptop.

ADVERTISING

Mai jos îți prezentăm 3 situații din viață în care vei avea nevoie de produsele / serviciile oferite de Credit Europe Bank:

Când vrei să-ți cumperi o locuință

Dacă nu poți plăti costul integral pentru casa visurilor tale, atunci creditul ipotecar-imobiliar de la Credit Europe Bank este o necesitate. Aceste credite sunt împrumuturi pe termen lung (între 15 și 35 de ani) destinate exclusiv achiziționării de bunuri imobile.

Există unele cazuri în care are sens să aplici pentru un credit ipotecar, chiar dacă ai suficienți bani să plătești integral pentru o locuință. De exemplu, dacă ești investitor, poate îți dorești să iei un credit ipotecar pentru achiziționarea unei locuințe ca să-ți păstrezi fondurile pentru alte investiții.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Când vrei să economisești bani

Un cont de economii sau un depozit pe termen lung te poate ajuta să separi banii pe care dorești să îi economisești de banii pe care trebuie să-i cheltuiești pentru nevoile primare.

Pentru mulți, deschiderea unui cont de economii este o modalitate mai ușoară de a-și îndeplini un obiectiv din viitor, cum ar fi economisirea pentru avansul pentru creditul ipotecar / imobiliar, pentru renovarea locuinței, pentru o vacanță mult așteptată sau pentru construirea unui fond de urgență. Majoritatea conturilor de economii permit transferuri programate și automate din contul curent în fiecare lună, astfel încât nici nu trebuie să-ți faci griji că vei uita să economisești.

ADVERTISING

De asemenea, depozitele pe termen lung sunt un alt produs bancar care permit economisirea. Sunt un tip de cont în care ești de acord să-ți păstrezi banii pentru o anumită perioadă. Intervalul de timp poate varia de la 1 luna până la 2 ani. Cu cât economisești mai mult, cu atât mai mare sunt câștigurile la final.

Un avantaj suplimentar este că băncile plătesc, de obicei, o dobândă la conturile de economii și la depozitele pe termen lung. Adică vei câștiga bani suplimentari în funcție de sumele depozitate care te pot ajuta să-ți atingi obiectivele financiare un pic mai repede decât te-ai așteptat.

Înțelept ar fi să nu retragi banii din contul de economii sau din contul de depozit înainte de data scadentă.

Când vrei să faci achiziții mari

Poate ai nevoie de electrocasnice noi în casă sau te-ai gândit să pregătești cadourile pentru familia și prietenii tăi de Crăciun. Oricare ar fi situația, s-ar putea ca soldul rămas în urma cheltuielilor primare să nu-ți ajungă pentru aceste achiziții. Aici intervine cardul de cumpărături de la Credit Europe Bank care te ajută să acoperi achizițiile mari.

În esență, ai la dispoziție o sumă de bani pe care trebuie să o înapoiezi în rate sau integral la fiecare dată scadentă. Mai mult, te vei putea bucura și de o sumă bonus care crește cu 0.3% din valoarea produselor achiziționate cu cardul de cumpărături. Desigur, suma bonus nu poate fi folosită pentru rambursarea ratelor, ci doar pentru și mai multe cumpărături!

Ia-ți acum produsele și serviciile bancare de care ai nevoie de la Credit Europe Bank!