Soluții de transport alternativ eficiente

Soluții de transport alternativ eficiente

Vehiculele electrice sunt adesea folosite de români drept mijloace de transport alternative și au crescut în popularitate de la un an la altul. Noi oferim astfel de soluții pentru mobilitate alternativă și încercăm să fim cât mai eco-friendly cu putință pentru clienții noștri și pentru binele planetei.

Tomas Electric – Atât în magazinul fizic, cât și online, oferim clienților o gama variată de scutere electrice, triciclete electrice și mici utilitare (tuk tuk, pikap, eco pikap cu bena basculabila etc) pe care le pot folosi pentru naveta, pentru deplasări sau pentru diverse activități.

ADVERTISING

Autonomie Sporită

Autonomia scuterelor și tricicletelor electrice variază în funcție de model, de la 45km la 110km pentru cele fără permis, iar cele care se conduc cu permis de conducere au o autonomie de peste 200 de kilometri. Chiar și în această situație, există în oferta noastră forate multe modele fiabile de scutere electrice și triciclete electrice care se pot conduce cu permis categoria B.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Scuterele și tricicletele electrice sunt omologate RAR (Registrul Auto Român) și sunt livrate împreună cu CIV (carte identitate vehicul), COC (certificat de conformitate) și bineînțeles factură fiscală.

Clienții ne solicită cu precădere scutere electrice și triciclete electrice fără permis.

Dintre cele mai vândute modele sunt ZT17-GULL, un triciclu electric fără permis, omologat RAR la 25km/h, ceea ce înseamnă că se conduce fără permis.Este preferat deoarece canapeaua din spate, a pasagerului, se dechide, transformându-se astfel într-un portbagaj încăpător. Acest triciclu electric este ideal pentru deplasările în localități sau între localități pe distanțe medii și simplifică transportul intrajudețean.

ADVERTISING

Cele mai căutate scutere electrice și triciclete sunt produse de ZTECHRKSKUBAVOLTA

Cum pot achiziționa un vehicul electric?

Tomas Electric oferă diverse modalități de plată : plata online pe site, plata numerar la livrare, precum și plata în rate.