S-a urcat beat la volan, noaptea, cu 3 copii mici în mașină, pe un drum de munte. Inevitabilul s-a produs

Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina pe un drum de munte din Munții Cozia, după care a plecat spre casă. În mașină erau și cei trei copii ai săi, preluați de mamă și duși la spital.

Conform Poliției Vâlcea, un tânăr de 29 de ani din Călimănești a anunțat sâmbătă seara că a făcut un accident în zona Mocirle de lângă Vârful Cozia și că cei trei copii pe care îi avea în mașină s-ar fi lovit.

Practic, bărbatul conducea mașina pe un drum neasfaltat, nu ar fi adaptat viteza și într-o curbă a pierdut direcția, răsturnându-se circa 3 metri.

ADVERTISING

Șoferul a plecat spre casă, fiind prins ulterior de polițiștii Serviciului Rutier. Etilotestul a indicat 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul e cercetat acum pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, părăsirea locului accidentului și vătămarea din culpă.

Cei trei copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani au fost preluați imediat după accident de mama lor, cu un alt autoturism, și au ajuns la spital.

Accident mortal în Argeș, provocat de o tânără fără permis de conducere. Era în mașină și cu copilul în vârstă de 2 ani

ADVERTISING

Au avut noroc. Tot sâmbătă seara, în Argeș, un bărbat a murit şi alte trei persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite, în urma unui accident provocat de o tânără de 19 ani, care a urcat la volan fără a avea permis și a intrat într-o mașină care mergea regulamentar.

Accident groaznic în Turul Lombardiei: Noua stea a ciclismului mondial a căzut în gol (Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇