Duster, mai scump în România decât în Germania, Franța sau Spania: Iată cât costă SUV-ul Dacia pe principalele piețe europene

Duster, mai scump în România decât în Germania, Franța sau Spania: Iată cât costă SUV-ul Dacia pe principalele piețe europene

Duster e produs la Mioveni, iar puterea de cumpărare a românilor e mult mai mică decât a nemților, francezilor sau spaniolilor, dar cu toate acestea SUV-ul Dacia are un preț mai piperat în România!

SpotMedia.ro a analizat prețurile de pornire ale Dusterului pe principalele piețe din Europa.

În țara noastră, Dacia Duster are un preț de pornire de 13.600 de euro, conform site-ului oficial al producătorului de la Mioveni.

Cu acești bani veți achiziționa versiunea Essențial, care oferă, printre altele, geamuri electrice față, inchidere centralizată prin telecomandă, radio cu satelit, prize Jack, USB si Bluetooth.

ADVERTISING

Aerul condițional manual si roata de rezervă sunt disponibile opțional.

Duster mai ieftin în Occident

Pe piețele europene, prima versiune oferită de Dacia poartă denumirea de Acces, insă echipamentele standard sunt asemănătoare cu cele de pe Essențial.

Astfel, Dacia oferă Dusterul in versiunea de bază cu același motor TCe 100 și practic cu aceeași echipare, printre care menționăm geamurile electrice doar în față si închidere centralizată prin telecomandă. De asemenea, aerul condiționat e disponibil doar opțional.

ADVERTISING

Totuși, Duster e mai ieftin în tări precum Germania, Franța, Spania sau Italia decât în Romania!

Iată prețurile de pornire pe care Dacia Duster le are pe principalele piețe europene:

Spania - 10.760 de euro;
Germania - 11.790 de euro;
Italia - 12.400 de euro;
Franța - 12.490 de euro;
Marea Britanie - 11.245 lire sterline (aproximativ 12.600 de euro).


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇