Descoperă Mercedes-Benz GLE 350 Coupe la Auto Schunn

Descoperă Mercedes-Benz GLE 350 Coupe la Auto Schunn

Dacă vrei să cucerești drumurile cu o mașină care îți subliniază dinamismul atunci alege noul Mercedes GLE 350 Coupe. Experiența unui autovehicul cu design de excepție și perfomanțe tehnice de top sunt doar două argumente pentru clasa GLE de la Mercedes.

Poți să încerci senzația unui condus în siguranță și confort, la un drive test, iar la Auto Schunn, dealer Mercedes România te așteaptă cele mai noi modele Mercedes GLE.

Acum poți explora noi teritorii, încerci senzații uimitoare conducând și te bucuri de experiențe unice, cu noul Mercedes GLE. Vei simți cum condusul devine un amalgam sensorial, o stare de confort și stil, un mod de viață.  Îți poți personaliza autovehiculul alegând pachetele de dotări opționale, care se adaptează cerințelor și dorințelor tale. 

ADVERTISING

Forță și eleganță sportivă

Modelul Mercedes-Benz GLE 350 Coupe d 4Matic PREMIUM DRIVING ASSISTANT îți oferă putere și energia unui motor de  271 cp, cu o capacitate cilindrică de 2925 cmc. Aspectul interesant al caroseriei este completat de roțile prevăzute cu jante multi-spițe AMG din aliaj, cu dimensiunea de 21 de inch.

Dacă vrei să fii în centrul atenției, alege un autovehicul dotat cu cele mai noi inovații tehnologice. Specialiștii de la Mercedes știu că investițiile în proiectare și design inovator vor da roade iar modelele GLE sunt deja admirate și dorite de mulți clienți. 

Indiferent de teren și condiții ale carosabilului, modelul GLE 350 Coupe este pregătit să înfrunte cele mai neprielnice drumuri. Pe zăpadă sau caniculă, acest autoturism te ajută să alegi cea mai bună soluție. Dotat cu suspensie adaptativă și sistem de frânare cu discuri mari pe puntea din față, Mercedes GLE este gata de plecare în orice anotimp. Inteligența sistemelor de asistență la parcare, sistemul adaptativ pentru faza lungă pe timp de noapte sau sistemul BlueTEC de control emisii diesel dotat cu un rezervor AdBlue sunt tot atâtea dotări pentru care poți opta atunci când alegi un Mercedes GLE.

ADVERTISING

Un ambient adaptat dorințelor tale

Confortul scaunelor ajustabile și climatizarea automată Thermotronic sunt completate de ambianța acustică de excepție a sistemului Burmester. Te poți delecta cu muzica preferată pe scaunul de șofer ajustabil electric și având funcție de memorare. Sistemul multimedia MBUX cu atribute de inteligență artificială este intuitiv, fascinant și perfect adaptat personalității tale. 

În plus, un atribut suplimentar de confort îl constituie pachetul AIR BALANCE – un mix de parfumuri special creat pentru tine. O atmosferă caldă chiar și în miezul iernii, pachetul termic tip confort gestionează temperatura în scaune, cotiere, în panourile centrale, pentru ca tu  să conduci cât mai relaxat.

ADVERTISING

Arome exclusiviste, elenganța unui ambient special, scaune îmbrăcate în piele de cea mai bună calitate, accesorii cromate și nuanțe fine, praguri iluminate cu inserții de cauciuc – toate alcătuiesc lumea specială pe care doar Mercedes GLE 350 Coupe ti-o pune la dispoziție.

Pachetul ENERGIZING îți stimulează simțurile iar Mercedes a ales să combine dotările premium ale autovehiculului cu  sistemele  inteligente de optimizare a interiorului, pentru o performanță mai bună la volan atunci când ai drumuri lungi de parcurs.

Centrul digital de control în interiorul mașinii este unul din cele mai inovative dotări Mercedes, iar funcțiile suplimentare oferă condiții ideale de drum, indiferent de starea vremii sau a carosabilului. Premium Driving asistent este conceput să îți fie util în orice situație de trafic.

Iar ca notă de originalitate, ai acum la dispozitia ta exclusiva serviciile Mercedes me connect , aplicații inovative pentru un plus de siguranță și confort. Când beneficiezi de asistență digitală personalizată ai mereu la îndemână informații utile și cele mai practice funcții pe care le poți utiliza atunci când conduci noua ta mașină – Mercedes-Benz GLE 350 Coupe.