Dacia Sandero rămâne cel mai bine vândut vehicul din Europa

Dacia Sandero rămâne cel mai bine vândut vehicul din Europa

Dacia Sandero rămâne cel mai bine vândut vehicul printre clienții privați din Europa, arată compania Renault, care a publicat rezultatele primului semestru al anului.

De asemenea, cu peste 30.000 de comenzi înregistrate în primul semestru, Dacia Spring 100% electric este numărul 1 în vânzările de vehicule electrice către persoane fizice din Franța.

La rândul său, Dacia Jogger promite să fie un nou succes, cu peste 50.000 de comenzi în 6 luni și un mix de peste 60% în versiunile superioare în Europa, mai arată compania.

ADVERTISING

Renault a avut venituri de 21,1 miliarde euro, stabile comparativ cu prima jumătate a anului 2021, în ciuda scăderii cu 11,9% a vânzărilor la nivel mondial în perioada respectivă, într-un mediu de piață încă perturbat.

La 16 mai 2022, Consiliul de Administrație al Renault Group a aprobat în unanimitate semnarea acordurilor de vânzare a 100% din acțiunile Renault Group din cadrul Renault Rusia către orașul Moscova și participația sa de 67,69% din Avtovaz către NAMI (Institutul Central de Cercetare și Dezvoltarea Automobilelor și Motoarelor).

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇