Dacia a anunțat oficial prețurile modelului electric Spring

Dacia a anunțat oficial prețurile modelului electric Spring

Dacia a anunțat, joi, prețurile primului ei model electric, Spring, care va fi disponibil în două versiuni: Comfort și Comfort Plus.

Comfort va avea un preț de 16.800 de euro, cu TVA inclus, însă comenziile pentru această versiune de echipare vor fi deschise ulterior.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În primă fază, începând cu 20 martie, Dacia va deschide online precomenzile pentru versiunea Comfort Plus, care va costa 18.100 de euro, cu TVA inclus.

Spring va putea fi achiziționat prin programul Rabla Plus, ceea ce înseamnă că prețul va coborî sub 10.000 de euro!

ABS, ESP, 6 airbag-uri, aprindere automată a farurilor și frânare automată de urgenţă sunt câteva dintre echipamentele de siguranță de care Spring va beneficia.

Dacia oferă o garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri pentru Spring și de 8 ani sau 120.000 de kilometri pentru bateria electrică.

Autonomie de peste 200 de kilometri

Dacia Spring va avea un motor electric capabil să producă 45 de cai putere, cuplat cu o baterie de 26.8 kWh.

Autonomia anunțată de producător este de 230 de kilometri, dar viteza maximă a modelului va fi limitată la doar 105 kilometri pe oră.

Pentru reîncărcare, Dacia Spring, care va fi ansamblat în China, va putea folosi orice priză convențională și va fi încărcat la 80% în doar 30 de minute, dacă este conectat la o stație rapidă.

Primele livrări ale modelului Spring sunt programate pentru luna septembrie a acestui an.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile de auto de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖