Alege ajutorul de încredere oferit de Activ Service Oradea și beneficiază de reparații auto profesionale de orice complexitate

Alege ajutorul de încredere oferit de Activ Service Oradea și beneficiază de reparații auto profesionale de orice complexitate

Ești un căutarea unui mecanic auto cu experiență? Ai nevoie de reparații eficiente pentru mașina ta? Atunci poți să apelezi la un service auto din Oradea, care oferă reparații auto de înaltă calitate și care răspunde cu promptitudine și profesionalism nevoilor clienților săi – Activ Service. 

Beneficiază de profesionalismul unui echipe de mecanici auto cu mulți ani de experiență în spate și cu un obiectiv clar: să ofere clienților cele mai bune servicii de întreținere și reparație auto.

Alege ajutorul unui service auto profesional, ce realizează reparații complexe și de calitate pentru orice model auto!

Atunci când mașina ta are probleme, este important să accesezi serviciile unor mecanici auto profesioniști, cu experiență îndelungată, pe care îi poți găsi aproape de tine, în cadrul service-ului auto Activ Service Oradea. Indiferent de problema pe care o are mașina ta, aceștia o pot rezolva rapid și eficient, astfel încât autovehiculul să revină cât mai curând pe șosele. 

ADVERTISING

De la întreținere preventivă la reparații majore, echipa de mecanici este specializată într-o gamă largă de servicii auto multimarcă, precum:

  • Lucrări de reparații complexe ale motoarelor
  • Diagnoză auto și verificare sistem electric
  • Revizie auto
  • Reparații complexe ale sistemului de rulare și frânare
  • Reparații complexe ale sistemului de suspensii și articulații
  • Reparații eșapament

Prin intermediul serviciului de diagnoză auto computerizat, efectuat cu ajutorul unor echipamente de ultimă generație, pot fi identificate rapid și corect erorile și avariile, astfel încât să se intervină eficient pentru remedierea acestora. 

ADVERTISING

Atelierul auto oferă de asemenea, servicii de asistență rutieră și intervenții non-stop în Oradea și împrejurimi, cu platformă pentru autovehicule și autoutilitare de până la 3,5 tone. În funcție de situație, tractarea până la service se poate realiza inclusiv din Ungaria. 

Găsește piese de schimb originale și after-market pentru orice model de autoturism!

Atunci când ai nevoie de piese auto pentru mașina ta, poți conta pe ajutorul service-ului auto orădean, deoarece îți poate oferi piese auto și consumabile la prețuri accesibile. Beneficiezi de piese auto originale si after-market pentru orice marcă de automobil, consiliere calitativă, identificare precisă și garanție pentru toate serviciile oferite.

ADVERTISING

De asemenea, la service sunt oferite piese recondiționate și servicii de recondiționări piese și subansambluri, precum: turbocompresoare, injectoare sau chiulasă. Piesele recondiționate în atelier vor prelungi durata de viață a autovehiculului, făcându-l să fie condus în parametrii optimi. 

Bucură-te de avantajele unui service auto Oradea ce răspunde cu promptitudine nevoilor clienților săi!

Alege ajutorul oferit de un service auto cu peste 11 ani de experiență, ce este autorizat RAR și care se poate ocupa de reparații de orice complexitate. Fiecare dintre servicii este executat de către mecanici auto experimentați și instruiți, astfel încât să ai garanția că autovehiculul tău este în mâinile unora dintre cei mai buni specialiști din Oradea.

Printre avantajele și atuurile service-ului se mai numără:

  • Reduceri și promoții sezoniere
  • Reducere 8% la toate serviciile atunci când te programezi online
  • Consiliere, atitudine amabilă și profesionistă din partea mecanicilor
  • Garanție pentru manoperă și piesele schimbate
  • Service auto echipat modern 

Atunci când ai nevoie de servicii de calitate pentru mașina ta, știi la cine să apelezi. Contactează specialiștii de la Activ Service Oradea pentru a afla mai multe despre serviciile oferite și pentru a face o programare!