5 motive pentru care DirektCar.ro reprezintă soluția perfectă dacă vrei să cumperi o mașină second hand

5 motive pentru care DirektCar.ro reprezintă soluția perfectă dacă vrei să cumperi o mașină second hand

A cumpăra un autoturism second hand poate fi un proces complicat, de durată și, de multe ori, riscant. De la prețuri nerealiste până la informații incomplete despre mașină, cumpărătorii trebuie să gestioneze o serie de provocări care fac ca procesul de achiziționare să devină foarte dificil. Există însă o soluție eficientă, rapidă și sigură pentru cei care își doresc să cumpere o mașină second hand: platforma DirektCar.ro. Mecanismul de funcționare este simplu și intuitiv: tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site cu adresă de mail și număr de telefon, apoi vei putea să depui bid-uri pentru loturile (mașinile) cu perioade de ofertare deschise. Pentru fiecare anunț sunt disponibile informații clare despre mașină (dotări, istoric, date referitoare la roți și anvelope, date privind înmatricularea etc.), imagini de calitate, timpul rămas pentru a depune o ofertă, câte oferte au fost depuse până la momentul accesării site-ului, dar și detalii referitoare la vizionarea mașinii (dată, oră și loc). Află mai departe care sunt avantajele oferite de DirektCar.ro, ce diferențiază această platformă de alte site-uri cu anunțuri vânzări mașini și descoperă ce trebuie să faci pentru a putea depune oferte!

ADVERTISING

De ce să cumperi o mașină de pe DirektCar.ro?

Platforma este ușor de accesat de pe orice tip de dispozitiv, oferind o interfață ușor de folosit. Iată care sunt avantajele oferite de DirektCar celor care decid să achiziționeze mașini second hand de pe această platformă:

  1. Negociere“ comprimată și dinamizată. Unul dintre principalele beneficii de care se bucură utilizatorii acestei platforme constă în faptul că DirektCar facilitează „negocierea“ dintre vânzători și cumpărători pornind de la un preț mic ce urcă în timp real. Spre deosebire de alte site-uri de vânzări mașini, această „negociere“ se încheie într-o perioadă limitată de timp, însă nu la secundă, ci de fiecare dată când cineva mai plasează o ofertă în intervalul de două minute înainte de ora afișată de închidere. Perioada de ofertare se prelungește cu încă două minute, până când nimeni nu mai plasează o nouă ofertă. Astfel, „negocierea“ este comprimată și dinamizată. 
  2. Tranzacții rapide. Ofertele pot fi plasate timp de șapte zile, începând cu data menționată pe site. Perioada de ofertare se încheie la o oră fixă, ce poate fi văzută de asemenea pe site, dar se poate prelungi cu câte două minute de fiecare dată când cineva mai plasează o ofertă în ultimele două minute. Dacă nu mai este depus niciun bid, atunci procesul se încheie. Așadar, în numai șapte zile îți poți cumpăra mașina dorită.
  3. Transparență. Fiecare anunț este însoțit de detalii referitoare la vizionarea mașinii: data, ora, locul (indicat inclusiv pe o hartă integrată Google). Înainte de a depune oferte, toți cei interesați de o anumită mașină pot viziona automobilul la data, ora și locul stabilite de către vânzător. În cadrul întâlnirii, poți verifica mașina, poți afla mai multe informații de la proprietar, iar dacă acesta decide, poți face un test-drive la fața locului, astfel încât să poți lua o decizie cât mai informată.
  4. Prețuri corecte. Pe DirektCar.ro, ai avantajul formării prețului în raport cu cererea - în funcție de numărul de persoane care depun oferte și de bid-urile lor, se conturează prețul final.
  5. Mașini direct de la proprietar. Mașinile sunt achiziționate direct de la proprietarul lor. Tranzacția finală are loc între proprietar și cumpărător.
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mașini second hand de la proprietari din toată țara, adaptate tuturor bugetelor și preferințelor

Pe DirektCar.ro, în secțiunea Licitații auto, vei putea descoperi o selecție variată de mașini second hand, cu prețuri de pornire începând chiar și de la 600 de euro. Poți căuta automobile după marcă, model și județ și vei găsi, de exemplu, mașini second hand Brașov, mașini second hand București, mașini second hand Argeș sau mașini second hand Călărași. Fiecare anunț este însoțit de imagini de înaltă calitate, ce surprind autoturismele din toate unghiurile. Vânzătorii realizează imaginile pe baza unui ghid pus la dispoziție de DirektCar, disponibil pe platformă.

Cum cumperi o mașină de pe DirektCar.ro

Dacă te-ai hotărât să îți cumperi un automobil și cauți o platformă de încredere unde poți găsi mașini de vânzare, atunci DirektCar este alegerea ideală. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site, cu email și număr de telefon. Aceste date sunt validate, moment în care poți începe să depui oferte pentru automobilul dorit, în mod crescător, până la finalul perioadei de ofertare, precizat pe site. Intervalul în care pot fi depuse oferte este de șapte zile, dar acesta se prelungește cu două minute de fiecare dată când cineva plasează o nouă ofertă în ultimele două minute, până când nimeni nu mai supraofertează. Dacă oferta ta este cea câștigătoare, trebuie să închei contractul de vânzare-cumpărare cu vânzătorul și să achiți prețul și taxa de licitație. Trebuie reținut că ultima ofertă nu este întotdeauna și oferta câștigătoare, deoarece vânzătorii pot seta pentru autoturisme un preț rezervat, reprezentând un preț minim dorit. În cazul în care prețul obținut se situează sub acest preț rezervat, proprietarul mașinii va trebui să decidă în două zile dacă acceptă sau nu oferta primită. În schimb, dacă la finalul perioadei de depunere a ofertelor prețul rezervat este atins sau depășit, automobilul este vândut la prețul obținut. În ceea ce privește mașinile fără preț rezervat, acestea se vor vinde la valoarea ofertei celei mai mari.

ADVERTISING

Ce se întâmplă dacă oferta ta este câștigătoare? Vei achita taxa de licitație, reprezentând 1% la valoarea oferită și acceptată de către vânzător, apoi vei primi „Atestatul de câștigător al licitației”, care va conține condițiile vânzării și datele de contact ale vânzătorului. Vei lua legătura cu acesta pentru finalizarea tranzacției.  

Așadar, DirektCar.ro îți pune la dispoziție un mecanism simplu, rapid și eficient de a cumpăra un autoturism direct de la proprietar: te înregistrezi pe site cu mail și număr de telefon, iar după validarea acestora poți începe deja să plasezi bid-uri pentru mașinile a căror perioadă de ofertare este deschisă. Înainte de a depune oferte însă, poți merge să vizionezi mașina de care ești interesat, la ora, data și locul indicate de proprietar. Cu DirektCar, ai posibilitatea de a achiziționa în timp scurt o mașină, urmărești în timp real evoluția ofertelor și beneficiezi de prețuri formate în raport cu cererea. Găsește-ți și tu mașina dorită pe DirektCar.ro!