Valeriu Nicolae mai avea nevoie de 96 de voturi pentru a intra în Parlament

Valeriu Nicolae mai avea nevoie de 96 de voturi pentru a intra în Parlament

Candidatul independent Valeriu Nicolae a anunțat, luni seara, că mai avea nevoie de 96 de voturi pentru a obține un mandat de deputat în Parlamentul României.

El le-a mulțumit tuturor celor care l-au votat și a precizat că va analiza unde a greșit.

Suntem cam la 96 de voturi diferență. Sub prag, dar mai sunt ceva voturi de numărat. Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate.

Data viitoare o să facem lucrurile mai bine. O să ne uităm la ce am făcut bine și unde am fost pe arătură peste câteva zile, după ce se mai liniștesc emoțiile. Avem patru ani să ne pregătim pentru alegerile următoare și sper să găsim oameni mai buni decât mine pe care să-i ajutăm să intre în competiția politică”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

ADVERTISING

El a precizat că va continua să se ocupe de proiectele de voluntariat în care este implicat.

”Azi avem treabă prin Ferentari, săptămâna viitoare ne ducem în satele din Argeș, trebuie să recuperez un pic pe partea mea de consultanță, așa că o să fiu mult mai rar pe FB. Cel mai probabil, prioritatea mea o să fie să ajut cât pot de mult stihiile de la Casa Bună, ca să facem cât mai mult bine și în alte locuri.

ADVERTISING

Nu am putut să promovez în campanie noul site - aici este. Și avem nevoie de donații - încă toată lumea e voluntară și ne-ar prinde tare bine cel puțin un salariu pentru un meșter ca să începem școala de meseriași. Noi credem că într-un an, doi vom putea prin trupa de meseriași să ne susținem singuri. Și ne-ar trebui și un like pe pagină dacă tot ați citit până aici. Mulțumesc!”, a mai scris Valeriu Nicolae.

ADVERTISING

Sunteți tare, tare drăguți, mulțumesc pentru mesaje. Nu am cum să răspund la toate. Nu știu dacă am reușit sau...

Posted by Valeriu Nicolae on Sunday, December 6, 2020

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇