Valeriu Nicolae s-a reînscris în PLUS și vrea să candideze la Primăria Sectorului 5 peste 4 ani. Spune că se simte vinovat că a câștigat Piedone

Valeriu Nicolae s-a reînscris în PLUS și vrea să candideze la Primăria Sectorului 5 peste 4 ani. Spune că se simte vinovat că a câștigat Piedone

Valeriu Nicolae anunță că s-a reînscris în PLUS, formațiune din care demisionase anul trecut, și se gândește să candideze la următoarele alegeri locale pentru Primăria Sectorului5.

El a precizat că a luat această decizie după reacțiile pozitive primite în urma unei postări despre Cristian Popescu-Piedone, cel care a câștigat Primăria Sectorului 5, deși este condamnat în primă instanţă, în dosarul Colectiv, la opt ani şi 6 luni închisoare.

Mulțumesc pentru reacția absolut neașteptată la postarea mea despre Piedone și sectorul 5. Ieri am avut o discuție pe zoom. Oameni tare faini, m-am simțit de multe ori rușinat că sunteți atât de drăguți cu mine. Am reflectat la discuția de ieri, am cerut și ceva feedback, azi o să o facem, sper, un pic mai bine. Nu vreau să vă înșel așteptările în niciun fel dar eu am fost în postarea mea clar. Ar trebui să fiți minim 100 care să fiți gata să intrați dacă grupul decide în filiala de la USRPLUS sector 5 pentru ca eu să fac același lucru. Nu oameni care sunteți acolo deja și nu cei care vă doriți să sprijiniți de departe. Eu m-am reînscris la PLUS sector 5 doar pentru că ați avut reacția asta care mă face să mă simt mult mai apreciat decât o merit.

Valeriu Nicolae
ADVERTISING

Valeriu Nicolae a subliniat că este nevoie ca cel puțin alte 100 de persoane din Sectorul 5 să se înscrie în USRPLUS, pentru ca părerea oamenilor din cartierele cele mai sărace și cele mai populate despre aceasta formațiune să se schimbe.

Pe scurt e nevoie de minim 100 de oameni motivați pentru o campanie funcțională la un oraș de mărimea sectorului 5 iar raportul de membri și membri activi este de maxim 10%. Nu vreau să preluăm o filială, nu sunt interesat de jocuri de putere ci pragmatic avem nevoie de oameni care să poată să schimbe părerea în cartierele cele mai sărace și cele mai populate despre USRPLUS. La fel de clar am fost și de candidatură ar trebui să fiți minim 200 care vin spre USRPLUS. Nu vreau să stric speranțele nimănui dar deocamdată suntem foarte departe de numărul ăsta. Rugămintea mea ar fi să fiți foarte clari dacă vă înscrieți sau nu în PLUS sau USR pentru a decide bine. Am făcut un grup FB pentru cei care vreți să faceți pasul ăsta vedeți în primul comentariu.

Valeriu Nicolae
ADVERTISING

Atac dur la Piedone și gânduri pentru o candidatură la următoarele alegeri locale

În postarea de ieri, Valeriu Nicolae îl ataca dur pe Cristian Popescu-Piedone și spune că se simte vinovat pentru victoria acestuia.

El subliniază că nu a candidat la aceste alegeri locale pentru că nu a avut ”nici stomacul pentru compromisuri și nici convingerea că aș fi putut să fiu un primar bun”. Se gândește însă să candideze peste 4 ani.

Panarama de la ora 5 sunt eu. Am crezut că cel mai bine pot ajuta făcând ceea ce fac acum. Muncind cu oamenii care mă fac mai bun de la Casa Bună să ajutăm copiii din Ferentari și din satele din Argeș, scrisul despre impostura din Parlament, sfaturile pentru cei câțiva oameni în care cred și care mă ascultă din politică, afacerea mea și alte chestii de voluntariat despre care nu scriu și nu voi scrie vreodată. Am greșit. Iarăși. Piedone, o vomă cu formă de om, a câștigat la sectorul 5. Nu contează cine și cum și de ce dar eu, unul, mă simt vinovat. N-am avut nici stomacul pentru compromisuri și nici convingerea că aș fi putut să fiu un primar bun. Habar nu am dacă l-aș fi bătut pe Piedone. M-am simțit un impostor și să mă gândesc să particip în competiția pentru primărie.

Valeriu Nicolae
ADVERTISING

Valeriu Nicolae consideră că patru ani sunt suficienți pentru a pune la punct planuri și pentru a avea o echipă care a făcut multe deja în sector înainte de viitoarele alegeri.

Astfel, el promite să învețe, iar dacă nu se va găsi până atunci un alt candidat mai bun, se va înscrie în lupta pentru Primăria Sectorului 5.

Patru ani sunt destui să punem la punct planuri să învățăm administrație cum trebuie și să avem o echipă care a făcut multe deja în sector înainte de viitoarele alegeri. Sunt dispus să încerc tot ce pot să ajut. Dacă suntem peste 200 promit că mă pun pe învățat și dacă nu găsim altul mai bun candidez căci sunt cel puțin câteva sute de oameni prin Ferentari care nu ar mai vota aiurea în felul ăsta.

Valeriu Nicolae


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇