USR-PLUS are în Timişoara cam cât au PSD şi PNL împreună, anunță Dominic Fritz

USR-PLUS are în Timişoara cam cât au PSD şi PNL împreună, anunță Dominic Fritz

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat că, în municipiul reşedinţă de judeţ, USR-PLUS a obţinut peste 40 la sută din voturi, conform numărătorii paralele.

”USR-PLUS are în Timişoara cam cât au PSD şi PNL împreună”, a afirmat Fritz, duminică seară.

”Rezultatele la nivel naţional nu sunt o mare bucurie, dar lucrurile nu sunt foarte clare, sperăm că vom putea face un guvern de dreapta pentru că de asta are nevoie România acum. Dar aici, în Timişoara şi în Timiş, lucrurile sunt destul de clare şi numărătoarea noastră paralelă arată că am câştigat foarte clar.

ADVERTISING

În Timişoara, USR PLUS o să ia probabil peste 40 la sută, la o distanţă de aproape 20 la sută faţă de PNL şi USR PLUS are în Timişoara cam cât au PSD şi PNL împreună. Cel mai probabil o să avem 3 deputaţi şi un senator”, a declarat Dominic Fritz.  

Conform numărătorii paralele a voturilor, făcută de partidele parlamentare, în Timişoara, USR-PLUS a obţinut 40,2% din numărul total de voturi, PNL - 21,6%, PSD - 15,8%.

În Timiş, USR-PLUS a obţinut 28,1% din voturi, PNL a obţinut 24,5% din voturi, iar PSD - 20%.  

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În Timiş, Birorul Electoral Central a centralizat, până acum, rezultatele din 564 de secţii, din totalul de 601.

Biroul Electoral Central a anunțat primele rezultate parțiale ale alegerilor parlamentare 2020. Acestea confirmă exit-poll-urile pentru primele 3 poziții, însă diferențele se măresc între partide. În plus, în ce-i privește pe următorii clasați, surprizele sunt tot mai mari.

Potrivit datelor BEC, deja la ora 00:30 s-a trecut de centralizarea a 50% din voturile exprimate. PSD se află pe primul loc, urmat de PNL și USR-PLUS.

ADVERTISING

AUR, partid practic necunoscut, reprezintă supriza acestor alegeri după ce nu doar că a reușit să intre în Parlament, dar pare că se apropie de 10%, în timp ce PMP și Pro România nu mai ating la acest moment pragul electoral de 5%.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇