Alexandru Rafila, posibil premier al PSD, sugerează o alianță cu USR-PLUS - declarații SPOT LIVE

Alexandru Rafila, posibil premier al PSD, sugerează o alianță cu USR-PLUS - declarații SPOT LIVE

Alexandru Rafila, primul pe lista PSD pentru Camera Deputaților, al cărui nume a fost vehiculat pentru propunerea de premier din partea social-democraților, nu exclude o eventuală alianță cu USR-PLUS, în viitor, potrivit declaraților făcute în emisiunea în direct SPOT LIVE, de duminică seară, de pe SpotMedia.ro.

”Chiar dacă domnul Barna nu e deloc favorabil unei coaliții cu Partidul Social Democrat, eu cred că într-un an de zile lucrurile se pot schimba, iar Partidul Social Democrat, dacă dovedește în continuare echilibru si profesionalism, asa cum cred că a dovedit acum, în campania electorală, cred că va deveni un partener pentru alte partide politice, dacă nu în acest moment, probabil în lunile următoare”, a declarat Alexandru Rafila, în direct la SPOT LIVE, într-un dialog cu jurnalista Ioana Ene Dogioiu, la scurt timp după aflarea rezultatelor sondajului exit-poll.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Rafila a mai precizat că nu crede că partidele mici, aflate acum în pragul de 5%, ar putea să intre într-o coaliție de guvernare, din cauza doctrinelor divergente, dar și pentru că nu se știe dacă vor reuși până la urmă să intre sau nu în Parlament.

Nici cu PNL nu crede că ar putea exista o colaborare, din cauza modului defectuos în care liberalii au gestionat până acum pandemia și criza economică, în opinia sa, astfel că singura variantă pentru asigurarea unei majorități de guvernare, în combinație cu PSD, pare să fie tot USR-PLUS.

Declarațiile sale vin după ce, în aceeași emisiune în direct SPOT LIVE, Dan Barna, copreședintele USR, a precizat că alianța nu va intra la guvernare alături de PSD, sub nicio formă.

Vă invităm să urmăriți în continuare toate declarațiile lui Alexandru Rafila și ale celorlați invitați din emisiunea în direct SPOT LIVE de duminică seara.