Cum vor arăta buletinele de vot de la alegerile parlamentare (Foto)

Cum vor arăta buletinele de vot de la alegerile parlamentare (Foto)

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunţă că a elaborat şi lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre pentru aprobarea modelelor, a dimensiunilor şi a condiţiilor de tipărire ale buletinelor de vot care vor fi folosite pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor.

Potrivit AEP, proiectul de hotărâre urmăreşte abrogarea Hotărârii Autorităţii Electorale Permanente nr. 28/2016 şi stabilirea unor modele, dimensiuni şi condiţii de tipărire noi ale buletinelor de vot pentru Senat şi Camera Deputaţilor, adecvate cadrului legal primar actual şi necesităţii de a asigura o vizibilitate proporţională a competitorilor electorali pe buletinele de vot.                      

ADVERTISING

Proiectul de hotărâre a Autorităţii Electorale Permanente a fost publicat la data de 13.10.2020 şi poate fi consultat la secţiunea „Legislaţie electorală – Transparenţă decizională”, AICI.

Observaţiile şi propunerile privind proiectul de act normativ menţionat pot fi transmise la adresa de e-mail departamentul.legislativ@roaep.ro, până la data de 22.10.2020.

11
Foto: Captură proiect AEP
buletin vot parlamentare
Foto: Captură proiect AEP

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇