Accident grav al lui Sergio Perez în Marele Premiu al Principatului Monaco (Video)

Accident grav al lui Sergio Perez în Marele Premiu al Principatului Monaco (Video)

Pilotul de Formula 1 Sergio Perez, Mexic, din cadrul echipei Red Bull Racing, a suferit un grav accident în cadrul Marelui Premiu al Principatului Monaco, pe circuitul stradal din Monte Carlo.

A fost un start terifiant de cursă în Monaco, căci la scurt timp după derularea culorii verzi de la semafor, Sergio Perez a fost lovit din spate de Kevin Magnussen și s-a izbit de zidul din fața sa, mașina fiind făcută zob în zeci de bucăți.

Accidentul a stârnit o extrem de mare panică, steagul roșu fiind anunțat imediat, ceea ce a însemnat oprirea pe loc a cursei monegasce. Mexicanul a putut ieși de pe pistă pe propriile picioare și, din primele informații, nu a suferit răni grave.

F1 Monaco Massive Crash Perez, Haas cars

”O, Doamne, Perez!”, ”Cum a supraviețuit?”, ”Ce s-a întâmplat, frate? Am rămas fără cuvinte”, au fost doar câteva dintre reacțiile suporterilor pe pagina de X/fosta Twitter a Formulei 1, după acest incident.

ADVERTISING

Reamintim că recent la Imola s-au comemorat 30 de ani de la tragicul incident în care Ayrton Senna s-a izbit de un parapet de ciment și a murit pe loc în Marele Premiu al Statului San Marino, din 1994.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇