Incident grav soldat cu focuri de armă, la Ciorogârla: Polițist lovit în cap, în timpul intervenției la persoane care ardeau deșeuri

Incident grav soldat cu focuri de armă, la Ciorogârla: Polițist lovit în cap, în timpul intervenției la persoane care ardeau deșeuri

Un polițist care a intervenit la un caz de ardere ilegală de deșeuri în Ilfov a fost lovit în cap cu un obiect din plastic de un tânăr de 16 ani.

Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați, în noaptea de joi spre vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din satul Dârvari, comuna Ciorogârla, mai multe persoane au dat foc unor deșeuri.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat 5 persoane, care ardeau pe stradă mai multe deșeuri.

La solicitarea polițiștilor de a stinge focul, un bărbat a devenit recalcitrant și a refuzat să se legitimeze, astfel că polițiștii l-au imobilizat.

ADVERTISING

„În timpul imobilizării, unul dintre polițiști a fost agresat fizic, prin lovire, în zona capului, cu un obiect din plastic, de către o altă persoană, de 16 ani, aflată la fața locului, care ulterior a încercat să fugă, însă a fost imobilizată și încătușată imediat de polițiști.

Facem precizarea că, întrucât mai multe persoane s-au îndreptat către polițiști în timp ce aceștia îl imobilizau pe tânărul de 16 ani, având asupra lor obiecte contondente, unul dintre polițiști a executat 3 focuri de armă, în plan vertical, după ce, în prealabil, i-au somat pe aceștia să se îndepărteze din locul respectiv”, transmite Poliția Ilfov.

ADVERTISING

La sediul subunității de poliție s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri polițistului rănit, după care l-a transportat la spital. După acordarea îngrijirilor de specialitate și efectuarea investigațiilor suplimentare, polițistul nu a rămas internat.

În acest caz, procurorul de la Parchetul Cornetu s-a deplasat la sediul Poliției Bragadiru pentru continuarea cercetărilor de ultraj, iar tânărul de 16 ani a fost reţinut 24 de ore.

În plus, polițiștii din Bragadiru au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și privind regimul deșeurilor.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇