Horoscop de weekend: 18 - 19 mai

Horoscop de weekend: 18 - 19 mai

Berbec

Ești foarte ocupat la finalul acestei săptămâni. Pe de o parte, este vorba despre treburile restante de la serviciu. Însă, pe de altă parte, și acasă te așteaptă diverse pentru a le rezolva sau membrii familiei au nevoie de prezența și sprijinul tău moral. Selectează-ți atent prioritățile și dozează-ți eforturile. Sănătatea este vulnerabilă și rapid pot apărea neplăceri serioase.

Taur

Multă animație este zilele acestea în segmentul sentimental. O relație amoroasă îți poate oferi surprize neplăcute și astfel să decizi rapid că e nevoie să discuți serios cu persoana iubită și să schimbi termenii și condițiile de desfășurare a relației. Sau decizi să renunți definitiv la acea relație. Copiii sunt o altă sursă de experiențe.

Curajul de a (ne) schimba DESTINUL! Conjuncția Marte – Nodul Nord în Berbec (18 – 21 mai 2024)

ADVERTISING

Gemeni

Acasă, printre membrii familiei este mare zarvă. Probabil, pentru că ești foarte concentrat pe segmentul profesional, ai lăsat cumva în umbră casa și pe cei dragi. Astfel că reproșurile celorlalți sunt fondate. Sunt momente bune pentru a lămuri lucrurile în plan familial. Dacă le explici membrilor familiei nevoia ta de a te remarca la serviciu, vei fi înțeles.

Rac

Finalul acestei săptămâni îți aduce aproape prieteni și rude dragi. Dialogurile vor fi importante, chiar și cu persoane întâlnite ocazional sau pentru prima oară. Vei afla informații deosebite, necesare atât în plan personal, cât și profesional. Tu, la rândul tău, poți fi o sursă de inspirație pentru ceilalți, oferindu-le chiar fără să-ți dai seama sfaturi și idei utile.

CURIOZITATE, flexibilitate și deschidere: Soare în Gemeni (20 mai - 21 iunie 2024)

ADVERTISING

Leu

Se pare că vei cheltui destul de mult zilele acestea. Pe de o parte, este rost să primești bani și cadouri fie dinspre locul de muncă, fie de la cei dragi. Însă, pe de altă parte, amintește-ți că deocamdată în segmentul financiar există fluctuații greu de anticipat. Folosește strictul necesar și evită investițiile pe termen lung.

Fecioara

Ești învăluit într-un farmec deosebit la sfârșitul acestei săptămâni. Mulți vor fi atrași spre tine, fie pentru a te admira, fie din curiozitate, fie pur și simplu doresc să se încarce cu energie de la tine. Însă tu cu greu faci față relațiilor cu ceilalți, pentru că stările tale sufletești sunt amestecate, nedefinite.

Conjuncția Soare - Jupiter în Taur (18 mai 2024): Creștere spirituală și abundență materială

ADVERTISING

Balanța

Bine ar fi să te izolezi la sfârșitul acestei săptămâni, să te odihnești și să te gândești serios la relațiile și situațiile în care ești implicat. Sănătatea și segmentul profesional sunt vulnerabile, de aceea, chiar este nevoie să iei decizii importante. Liniștește-te, detașează-te de tumultul cotidian și trasează alte planuri de viață.

Scorpion

Sâmbătă ești înconjurat de prieteni, de susținătorii din segmentul profesional, dar și de admiratori. Totuși, există posibilitatea să te simți incomod alături de persoanele întâlnite, pentru că acestea au așteptări mari de la tine. Adoptă o atitudine naturală, vorbește strictul necesar și evită provocările celorlalți. Există oameni în preajma ta care joacă cinstit cu tine.

Ce altceva este posibil acum? Luna plină în Săgetător (23 mai 2024)

Săgetător

Oscilezi între a participa la evenimente cu multă lume și a sta acasă, confortabil, alături de cei dragi. În funcție de priorități, alcătuieşte un program și urmează-l întocmai. Provocări importante vor veni și dinspre segmentul domestic și dinspre cel socio-profesional. Din orice situație ai ceva de învățat și, la rândul tău, alții învață de la tine.

Capricorn

Finalul acestei săptămâni te pune în situații în care întâlnești lume multă, ești nevoit să vorbești, să prezinți diverse teme, să participi activ la discuții cu oameni erudiți. Procesele mentale sunt accentuate, de aceea, fii prudent atât în vorbe, cât și în atitudine și fapte. Unii te vor asculta cu interes, dorind să învețe de la tine câte ceva.

Liber la distracție și flirt: Venus în Gemeni (23 mai - 17 iunie)

Vărsător

Sâmbătă poți rezolva chestiuni financiare comune cu alții. Planifică-ți bugetul pentru următoarele patru săptămâni, indiferent de comentariile sau pretențiile celor din jur. Este bine să-ți asiguri cheltuielile personale și apoi să-ți oferi sprijinul material. Duminică sunt momente potrivite asimilării informațiilor, participării la cursuri de weekend și pentru vizionarea unui spectacol de teatru sau unui film de Oscar.

Pești

În weekend vei avea de-a face cu lume diversă. Partenerul de viață și cei profesionali îți oferă tot soiul de experiențe la care tu participi mai mult sau mai puțin direct. Depinde numai de tine cum vor evolua ulterior aceste relații. Frâiele segmentului partenerial sunt în posesia ta și, cu puțin efort, vei putea gestiona situațiile în favoarea ta.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇