Dinamo, caz ireal în Superliga. Ar fi transferat de fapt fratele geamăn al jucătorului cu cel mai mare salariu din lot

Dinamo, caz ireal în Superliga. Ar fi transferat de fapt fratele geamăn al jucătorului cu cel mai mare salariu din lot

Dinamo București pare să fi făcut o imensă gafă, o gafă care a fost realizat chiar înaintea meciului decisiv cu UTA din ultima etapă de play-out.

Echipa bucureșteană se confruntă cu o problemă care pare să vină dintr-un film de comedie. Dinamo suspectează că Edgar Ie, unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot, fundașul adus în mercato-ul din iarnă, nu ar fi de fapt jucătorul care a evoluat pentru Barcelona, ci fratele său geamăn.

Ba mai mult, dinamoviștii iau în calcul un test ADN pentru a verifica dacă nu l-au transferat pe fratele geamăn al lui Edgar, Edelino, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor, care îl citează pe jurnalistul Daniel Șendre.

ADVERTISING

Ie are cel mai mare salariu de la Dinamo, 18.000 de euro pe lună, într-un context financiar extrem de șubred pentru câinii roșii. Fundașul central are însă doar 240 de minute bifate în campionat, nefiind o soluție de cursă lungă.

Edelino Miguel, fratele geamăn al lui Edgar, a crescut la juniorii lui Sporting Lisabona, evoluând apoi doar în ligile inferioare portugheze.

Dinamo joacă cu UTA duminică seara de la 21.30, într-un meci la finele căruia echipa din Ștefan cel Mare poate retrograda din nou din Liga 1.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!