Sepsi face acuzații fără precedent după arbitrajul din meciul cu Farul: "Totul e o coincidență? Pe Hagi îl mângâiau"

Sepsi face acuzații fără precedent după arbitrajul din meciul cu Farul: "Totul e o coincidență? Pe Hagi îl mângâiau"

Sepsi a făcut acuzații fără precent la adresa arbitrajului din meciul de pe teren propriu contra Farului, din etapa a 3-a a play-off-ului Superligii.

Prin vocea lui Laszlo Dioszegi, patronul echipei, Sepsi s-a arătat extrem de nemulțumită de modul în care Andrei Chivulete și brigada lui au condus meciul contra Farului (1-1).

Dioszegi a spus că, în opinia sa, au fost multe greșeli împotriva lui Sepsi. În plus, el a subliniat faptul că "se face o diferențiere" între Gică Hagi și oamenii din stafful echipei din Sfântu Gheorghe. Omul de afaceri nu s-a ferit de cuvinte și a spus exact la ce s-a referit.

ADVERTISING

"Noi ne vedem de treaba noastră, încercăm să jucăm fotbal, dar uneori nu ne lasă, ăsta e adevărul. Arbitrul VAR să fie suspendat 10 luni. Hai să spunem că sunt greşeli, dar ce s-a întâmplat la VAR… Nu ştiu arbitrii din VAR de ce sunt plătiţi. Au fost atâtea greşeli că mai bine să fie greşeli, că îi plătim degeaba. După ultimele meciuri… Am greşit când am spus că se schimbă în bine lucrurile cu VAR, dar m-am înşelat, la ce am văzut în ultimele meciuri.

Totul e o coincidenţă? Niciodată nu am avut asemenea ieşire, dar după meciul ăsta… Domnul Hagi a intrat pe teren în primele minute, iar al patrulea arbitru aproape că l-a mângăiat pe domnul Hagi, dar când a intrat omul nostru imediat i-a dat galben, se face o diferenţiere.

ADVERTISING

Eu nu am acuzat pe nimeni, de ce să fiu chemat la comisii? Spun realitatea, nu înţeleg de ce e VAR-ul, cei care sunt la VAR trebuiau să-l cheme şi să-l întrebe cum de acel gol nu e valabil. Nu spun că e o conspiraţie, ci că e o coincidenţă. La primul gol, că la al doilea nu spun nimic. Primul gol a fost valabil. Meciul a fost bun, trist, cred cu inima împăcată pot spune că am jucat jucat, iar Farul e o echipă bună şi am meritat victoria. Jucătorii au făcut tot ce a depins de ei şi au făcut. Să nu fi avut deloc greşeli, eram pe locul patru sigur acum", a spus patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, pentru Prima Sport.

ADVERTISING

Sepsi - Farul s-a terminat 1-1, după golurile marcate de Louis Munteanu (44) și Pavol Șafranko (45). Sepsi a avut, însă, două goluri anulate, unul în prima repriză, celelalt în a doua.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!