Ion Crăciunescu dă un verdict după gafele de arbitraj de la derbiul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Ion Crăciunescu dă un verdict după gafele de arbitraj de la derbiul CFR Cluj - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a urcat pe locul 2 în Superliga după victoria surprinzătoare de sâmbătă seara în deplasarea de la fosta campioană CFR Cluj, scor 2-1.

Ardelenii au pierdut meciul de debut în play-off, într-o etapă în care, până acum, numai oaspeții au avut câștig de cauză. Baiaram și Mitriță au marcat cele două goluri ale oltenilor, dar meciul nu a fost lipsit de controverse.

În minutul 48, Mitriță a fost cosit în careu de Keita, dar arbitrul Chivulete nu a acordat penalti, fără să fie sesizat nici din camera VAR. Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu este de părere că la acea fază se impunea penalti.

ADVERTISING

Mai mult, în minutul 61 al partidei, CFR Cluj a avut și ea o fază la care putea primi lovitură de pedeapsă. Vasile Mogoș a fost împiedicat de Ivan să lovească o minge în careu, iar verdictul lui Crăciunescu a fost unul clar: ”Mie mi se pare fault, pentru că nu joacă mingea și se duce direct în el. Îi împiedică alergarea. Se duce cu intenție. Nu te scoli așa de jos dacă vrei să joci mingea. El aleargă spre mingea, iar Ivan sare în el. E penalti”, a declarat fostul mare arbitru la televiziunea DigiSport, la emisiunea Fotbal Club.

ADVERTISING

Craiova urcă pe 2 și vine la doar 4 puncte în spatele lui FCSB, lidera campionatului, care are meci duminică seara de la 21, acasă cu Sepsi OSK.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!