Liverpool și Manchester City au remizat într-un meci de poveste, care poate decide titlul în Premier League (Video)

Liverpool și Manchester City au remizat într-un meci de poveste, care poate decide titlul în Premier League (Video)

Grupările britanice Liverpool FC și Manchester City au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci fabulos în Premier League, în runda cu numărul 28 a campionatului.

Chiar dacă echipa lui Pep Guardiola a deschis scorul prin Stones în minutul 23, Liverpool a egalat din penalti puțin după pauză, în minutul 50, prin Mac Allister.

Stones a deschis scorul după un corner la care cetățenii au produs o schemă incredibilă, cu Stones infiltrat la colțul scurt, cu un Ake care l-a îndepărtat pe Mac Allister, poate puțin neatent, din careul mic. Egalarea a venit după pauză, când portarul Ederson a ieșit total neinspirat la Nunez, l-a faultat, dar s-a accidentat și el, iar după ce Mac Allister a executat cu sete penaltiul, a și fost înlocuit cu Ortega.

ADVERTISING

De două ori Manchester City a lovit apoi bara, întâi prin Foden, apoi prin Doku, ultimul în prelungiri. A fost și o perioadă de asediu anterior la poarta lui City, cu Diaz ratând de două ori la rând singur cu Ortega.

Meciul s-a terminat cu un penalti clar refuzat de arbitrul Michael Oliver, după ce Doku a intrat cu crampoanele direct în pieptul lui Mac Allister, dar cei de la VAR nici măcar nu s-au obosit să se sesizeze..

Este un egal care convine de minune celor de la Arsenal, care rămâne lideră în Premiership, cu 64 de puncte, la egalitate cu Liverpool, ambele având un punct peste Man.City.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!