Explicațiile antrenorului de la Tottenham. De ce l-a lăsat din nou pe bancă pe Radu Drăgușin și în înfrângerea cu Wolverhampton

Explicațiile antrenorului de la Tottenham. De ce l-a lăsat din nou pe bancă pe Radu Drăgușin și în înfrângerea cu Wolverhampton

Tottenham a pierdut din nou în Premier League, scor 1-2 acasă cu cei de la Wolverhampton, un nou meci în care fundașul român Radu Drăgușin a rămas pe banca de rezerve.

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a venit cu primele explicaţii după ce românul de 22 de ani nu a prins minute la gruparea din Londra, care l-a achiziționat în această iarnă pentru 30 de milioane de euro.

Australianul a fost întrebat direct la conferința de presă de ce Drăgușin nu joacă la Spurs: „Trebuie să îşi îmbunătăţească evoluţiile cei din linia defensivă, ţinând cont că se tot primesc goluri, sau acesta este stilul de joc?”, a fost întrebarea de la care Postecoglou nu s-a ferit de cuvinte și a început să detalieze. El a lăsat de înţeles că Drăguşin încă nu are experienţa necesară pentru a fi titular la Tottenham.

ADVERTISING

"Defensiva a fost unul dintre punctele noastre forte şi vom continua să încercăm să ne îmbunătăţim pe toate posturile. Nu există trucuri, este o muncă grea. Nu sunt un magician, ci un manager de fotbal. Este o muncă grea pe care am făcut-o tot anul. După cum am spus, am ajuns la acest punct, care este unul destul de decent şi bazat pe o muncă grea. Asta vom continua să facem. Drăgușin este excelent, muncește din greu. La Genoa juca. Dacă ar fi fost interesat doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. Dacă vrei să mergi la cluburi mari, face parte din proces (n.r.: situația de a nu juca). Știa asta și de aceea mi l-am dorit, pentru că era conștient de ce provocare îl va aștepta aici, dar și de faptul că meciurile nu îi vor fi garantate. Drăgușin se adaptează. Avem un stil de joc mult diferit față de cel cu care el era obișnuit. L-am folosit în meciuri și cred că s-a descurcat bine atunci când a evoluat", a declarat Ange Postecoglou, potrivit football.london.

ADVERTISING

Radu Drăguşin încă nu a fost titular în niciun meci pentru Tottenham. A intrat pe finalul a trei partide din Premier League.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!