Decizie surprinzătoare luată de FCSB după ultimul transfer efectuat în această iarnă

Decizie surprinzătoare luată de FCSB după ultimul transfer efectuat în această iarnă

FCSB a oficializat vineri un nou transfer bifat în acest mercato, e vorba de fundașul dreapta Nana Antwi din Ghana, transferat pentru doar 50.000 de euro de la campioana Armeniei, FC Urartu.

Gruparea lideră din Superliga a reușit să îl transfere pe Nana Antwi și și-a betonat flancul drept al defensivei. Dar FCSB a luat o decizie interesantă și în ceea ce îl privește pe fundașul Valentin Crețu, care se pare că va rămâne minimum până la vară, precedenta înțelegere expirând la 31 decembrie 2023, după cum informează cotidianul Fanatik.

ADVERTISING

Chiar dacă l-au adus pe Antwi, oficialii roș-albaștrii sunt dispuși să îi mai dea o șansă și lui Crețu, care a evoluat foarte bine în prima parte a campionatului.

Și deși FCSB a plătit 50.000 de euro pentru ca Antwi să ajungă încă din iarnă la București, sunt șanse mici ca ghanezul să ajungă în cantonamentul din Antalya alături de echipa mare, căci va mai dura câteva zile până când vor fi rezolvate toate actele.

Crețu a fost adus în vara anului 2019 la FCSB, de la Gaz Metan Mediaș, pentru suma de 125.000 de euro. El are 35 de ani acum, două selecții la națională, iar în acest sezon de Liga 1 a bifat 13 partide.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!