Cazul de dopaj al Simonei Halep, inclus în "topul șocurilor" din 2023

Cazul de dopaj al Simonei Halep, inclus în "topul șocurilor" din 2023

Cazul de dopaj al Simonei Halep (32 de ani) a fost inclus într-un top al evenimentelor sportive care au șocat în 2023.

Depistată pozitiv cu roxadustat la US Open 2022, Simona Halep și-a aflat pedeapsa, patru ani de suspendare din partea ITIA și Sports Resolutions.

Presa internațională a inclus cazul de dopaj al Simonei Halep în topul evenimentelor sportive care au șocat în anul 2023.

"Suspendarea Simonei Halep pentru dopaj. Lumea tenisului a fost zguduită când dubla câștigătoare de Grand Slam, Simona Halep, a fost suspendată pentru dopaj. A fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă, Halep, însă a pledat nevinovată și a făcut apel împotriva deciziei", scrie site-ul msn.com.

ADVERTISING

Cazul Simonei Halep a fost alăturat scandalului creat în jurul sărutului forțat dintre Luis Rubiales și Jennifer Hermoso, în urma căruia președintele Federației Spaniole de Fotbal (RFEF) a fost îndepărtat de la conducere.

De asemenea, gestul lui Novak Djokovic, care a scris pe o cameră TV "Kosovo e inima Serbiei. Stop violenței" după victoria din runda inaugurală a Roland Garros obținută împotriva lui Aleksandar Kovacevic, a fost și el inclus în top.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!