Cristian Ghinea: Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Nu există nimic dincolo de privirea bovină

Cristian Ghinea: Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Nu există nimic dincolo de privirea bovină

Cristian Ghinea, fostul ministru USR al Fondurilor Europene, i-a adresat cuvinte jignitoare premierului Marcel Ciolacu, afirmând că este ”un prost” cu ”aer de tablagiu”.

Replica dură vine după ce Marcel Ciolacu a declarat luni seara că a căutat PNRR-ul în guvern și nu l-a găsit.

”Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu.

ADVERTISING

De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă. Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/ Vai, ce idioți ne conduc!”, a scris Cristian Ghinea pe Facebook.

Luni seara, premierul a declarat că a căutat documentul care conţine Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) şi nu l-a găsit în Guvernul României.

ADVERTISING

„Vom vedea execuţia bugetară şi, în funcţie de asta, vom hotărî cum vom proceda. Eu cred că adevărata provocare anul viitor va fi această scădere a impozitării muncii. Am promis foarte clar că nu vom veni cu impozite noi. Deci nu vom merge în oglindă cu impozitarea capitalului. Acel lucru sunt ferm convins că se va găsi în reforma fiscală trecută în PNRR, nu de către Ciolacu. Eu nu am ştiut, la fel ca şi dumneavoastră.

Ca să vă mai spun un lucru, am dat şi eu căutare la prim-ministrul României să mi se pună şi mie PNRR la dispoziţie. Nu există. Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva – în Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat luni la Parlament cum şi ce va fi făcut privind taxarea muncii, de anul viitor, potrivit News.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇