Presa internațională, despre decizia luată de Simona Halep la 2 luni de la suspendarea pentru dopaj: "Și-a făcut intențiile clare"

Presa internațională, despre decizia luată de Simona Halep la 2 luni de la suspendarea pentru dopaj: "Și-a făcut intențiile clare"

Au trecut deja două luni de când Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj.

Chiar și așa, Simona continuă să se antreneze și să spere că în 2024 va reveni pe teren.

Din acest motiv, sportiva noastră își continuă antrenamentele și este gata oricând de o revenire rapidă pe teren.

În opinia jurnaliștilor de la Essentially Sports, decizia Simonei este clară: vrea să revină pe teren cât mai rapid, motiv pentru care se antrenează intens.

"Pentru Simona Halep, tenisul este dincolo de orice. Chiar dacă anul acesta nu a fost atât de grozav pentru ea, Simona și-a arătat destul de evident dragostea pentru tenis. Fostul număr unu mondial este în prezent blocat într-o controversă de dopaj: ea a primit o suspendare de patru ani pentru încălcarea regulilor antidoping în tenis.

ADVERTISING

În timp ce luptă împotriva suspendării, Simona a publicat recent pe Instagram o mică parte din viața ei, tenisul. A publicat o poză cu racheta, geanta și încălțămintea. În timp ce fanii ei sunt nerăbdători să o vadă din nou pe teren, ea și-a arătat intențiile clare. Acum pare că s-a întors la rutina normală", a scris Essentially Sports.

Momentan, Simona a făcut apel la TAS, însă acesta va fi judecat abia în 2024.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!