Presa din Italia, anunț despre transferul lui Daniel Boloca: Prinde mutarea carierei, după ce a refuzat naționala României

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Daniel Boloca: Prinde mutarea carierei, după ce a refuzat naționala României

Presa din Italia a anunțat, miercuri, o veste importantă despre Daniel Boloca (24 de ani), fotbalistul lui Sassuolo.

Aflat în centrul atenției în presa din România după ce a refuzat naționala în favoarea Italiei, pentru a juca în „Squadra Azzurra”, Daniel Boloca primește o veste importantă din Italia.

Juventus, club de mare tradiție din Italia, îl urmărește pe Daniel Boloca și îl are pe lista de transferuri pentru perioada de mercato din ianuarie 2024, cel mai probabil pentru înlocuirea lui Paul Pogba, suspendat pentru dopaj.

ADVERTISING

"Juventus se uită în curtea lui Sassuolo, dar nu crede Berardi, care ar fi o investiție de 30 de milioane de euro. Daniel Boloca, un român naturalizat italian, este pe placul lui Juventus. Jucătorul are parte de un sezon excelent, iar Juventus îl consideră o investițe mai prudentă decât cele 30 de milioane de euro care trebuiesc plătite pentru Berardi", scrie site-ul tuttojuve.com.

Daniel Boloca a jucat 12 meciuri (937 de minute) în toate competițiile sezonului la Sassuolo, timp în care a marcat o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!