FCSB solicită retragerea unui fotbalist important din naționala României: "O să vorbesc cu el. Și așa n-are nevoie"

FCSB solicită retragerea unui fotbalist important din naționala României: "O să vorbesc cu el. Și așa n-are nevoie"

FCSB a anunțat că va solicita retragerea lui Darius Olaru (25 de ani) din naționala României.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că va purta o discuție cu Darius Olaru și îl va sfătui să se retragă din echipa națională. Totuși, decizia finală va aparține jucătorului!

Becali a spus că, dacă ar fi în locul lui Olaru, s-ar retrage din echipa națională pentru modul în care a fost tratat de stafful lui Edi Iordănescu înaintea meciului cu Andorra (4-0, pe Arena Națională, în grupa I a preliminariilor EURO 2024).

ADVERTISING

"El să hotărască. Eu, din punctul meu de vedere, o să vorbesc cu el. Bă, retrage-te! Nu-l oblig, eu îi dau un sfat. Și așa n-are nevoie de el, decât să te batjocorească și să te trimite în tribună. Eu așa aș face", a spus Gigi Becali într-o discuție cu jurnaliștii.

Darius Olaru a fost lăsat în afara lotului pentru meciul România - Andorra 4-0 și a privit partida din tribune. Edi Iordănescu și stafful naționalei au motivat decizia pe baza unei accidentări, însă se pare că mijlocașul nu avea nicio problemă medicală.

ADVERTISING

Olaru a fost folosit de Edi Iordănescu doar în meciul cu Belarus, 0-0 în deplasare, când a fost trimis în teren în minutul 77.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇