Edi Iordănescu a răspuns acuzațiilor lui Valentin Cojocaru: "Drăguțului jucător îi amintesc un lucru!"

Edi Iordănescu a răspuns acuzațiilor lui Valentin Cojocaru: "Drăguțului jucător îi amintesc un lucru!"

Edi Iordănescu (45 de ani) a venit cu un răspuns ferm pentru Valentin Cojocaru, portarul care a acuzat că nu este convocat sub tricolor pentru că n-are un impresar puternic.

Selecționerul României a transmis, la conferința de presă de după meciului cu Belarus (0-0, în preliminariile EURO 2024), un mers direct pentru Cojocaru.

Iordănescu i-a amintit lui Valentin Cojocaru că Florin Constantinovici - membru în stafful naționalei - a discutat cu el despre situația sa de la echipa de club în trecut și că acesta a fost monitorizaat.

ADVERTISING

„Am ajuns să vorbim cu atâta ușurință, să ne dăm cu părerea în spațiul public. Drăguțului jucător îi amintesc un lucru. Florin Constantinovici (n.r. - antrenor secund la națională) este în staff-ul meu, este un profesionist desăvârșit și un fost fotbalist important. Este în circuitul naționalei de mult. Dacă nu știa, îi aduc aminte că Florin a vorbit cu el. Deci cade prima acuzație.

Nu știu cu cine a vorbit de la Federație, dar să acuzi fără să dai nume nu este corect. Nu s-a întâlnit cu nimeni din staff-ul meu. Trebuia să spună ce persoană l-a deranjat. E un băiat pe care l-am considerat talentat, dar care nu a intrat în circuitul naționalei, nu prea a fost convocat nici înainte să vin eu aici. De când am venit la națională, primul pas a fost să pun la punct baza de date cu jucători.

ADVERTISING

El a fost monitorizat. Antrenorul de portari pe care îl avem, Leo Toader, nu a pierdut vreun meci al lui. Avem împărțite zilele, și în câte o zic se fac rapoarte ale stranierilor. Tot timpul a prezentat raport cu evoluțiile lui. Noi avem portari buni, talentați, dacă nu a fost convocat e pentru că așa am decis eu”, a declarat Iordănescu, la conferința de presă.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!