Primul jucător așteptat să semneze cu FCSB în viitorul mercato de iarnă

Primul jucător așteptat să semneze cu FCSB în viitorul mercato de iarnă

FCSB se gândește deja la campania de achiziții din iarnă și are deja în vizor un prim transfer definitiv.

Având un start foarte bun de sezon, fiind lidera în clasament după 10 etape parcurse, FCSB a ochit deja un prim fotbalist care va semna, teoretic, cu gruparea vicecampioană, la iarnă.

E vorba de actualul jucător al roș-albaștrilor, Vali Crețu, cel care deja a fost aproape să se despartă în vară de clubul roș-albastru, dar a mai primit o șansă și o prelungire de 6 luni. Chiar Mihai Stoica i-a cerut lui Gigi Becali să ia în considerare pregătirea unui nou contract pentru Crețu, cu începere de la 1 ianuarie 2024.

ADVERTISING

”Creţu, care după meciul cu Craiova, unde a jucat senzaţional, acum a fost cel mai bun jucător de pe teren. Finalul meciului l-a surprins sprintând cu crampe. Numai Creţu poate face aşa ceva.

El a demonstrat acum că ideea de prelungire a fost excelentă şi sper să se prelungească. Nu numai mingea aia scoasă de pe linia porţii, dar a dat două centrări excelente”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Cel mai probabil, cele două părți se vor înțelege la iarnă pentru un nou contract la FCSB. Vali Crețu are 34 de ani, este fundaș dreapta, și a venit la FCSB de la Gaz Metan Mediaș pentru 100.000 de euro.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!