Horoscop zilnic: 25 septembrie

Horoscop zilnic: 25 septembrie

Berbec

Luna în Capricorn de astăzi îți stimulează gustul pentru putere și recunoaștere socială. Nu stai prea bine la capitolul răbdare, simți că bați pasul pe loc și ai tendința de a da vina pe partenerul de viață sau pe partenerii de afaceri.

În cazul în care simți nevoia unei transformări profunde în cariera ta, renunță la rigiditate sau pesimism și gândește constructiv.

Taur

Ție, Luna în Capricorn îți întărește nevoia de a avea dreptate și te predispune la răceală și autoritate excesivă. Ești foarte solicitat la locul de muncă, te încarci cu multe sarcini și îți asumi multe responsabilități.

Învață să delegi dintre activități către colegi și subordonați, păstrează-ți cumpătul, nu căută vinovați pentru nereușite, ci concentrează-te pe găsirea de soluții.

Gemeni

Pe tine, Luna în Capricorn te stimulează în zona transformării și a regenerării. Relația cu persoana iubită sau cu copiii se cere reconfigurată. Te-ai putea manifesta cu răceală sau cu autoritate și nici partenerul nu pare să fie prea deschis sau flexibil.

Deschide-ți inima, renunță la control, exprimă-te cu căldură și poți restabili armonia în relațiile intime.

ADVERTISING

Rac

Tu primești influența Lunii în Capricorn în zona asocierilor, colaborărilor și parteneriatelor oficiale. Ziua de astăzi este tensionată și ai putea avea unele răbufniri emoționale, fie în discuțiile cu soțul/soția, fie cu părinții.

Nu este o zi favorabilă semnării de contracte. S-ar putea produce rupturi bruște de parteneriate profesionale.

Leu

Astăzi Luna se află în Capricorn și îți activează zona muncii și a rutinei zilnice. Pui la îndoială bunele intenții ale colegilor sau subordonaților, te poți manifesta extrem de autoritar, rece și astfel poți intra ușor în conflicte.

Deși ai o doză de subiectivism și ești centrat pe propriile nevoi, ai putea alege să te desparți de unii subordonați.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fecioara

Ție, Luna în Capricorn îți trimite influențele în zona iubirii și a copiilor. Te manifești extrem de autoritar, rece și dominator în relația cu persoana iubită sau cu copiii.

Îți place să manipulezi, prin orice mijloace, și nu te lași până când nu ajungi în punctul ales de tine. Renunță la control, ascultă-ți inima și manifestă-ți cu căldură emoțiile.

BALANȚA: Ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place

Balanta

În cazul tău, Luna în Capricorn se proiectează în zona sufletului, a intimității. Deși ești foarte atras de familie, acasă te manifești cu răceală, ai o atitudine dominatoare și ești stângaci în exprimarea emoțiilor.

Cu sprijinul unei rude sau al unui prieten apropiat, ai putea revendica unele câștiguri bănești sau chiar bunuri materiale.

ADVERTISING

Scorpion

Luna în Capricorn își pune amprenta asupra modului în care gândești și comunici. Ești foarte ambițios, pasional, exteriorizat și cauți recunoaștere pentru faptele și ideile tale.

Legătură cu frații sau surorile este foarte strânsă astăzi, dar ai tendința de a-i intimida din cauza modului dur și lipsit de compromisuri în care comunici.

Sagetator

În ceea ce te privește, Luna în Capricorn îți activează zona resurselor și a talentelor. Energia ta vitală este foarte săracă și îți recomand să o investești cu înțelepciune.

Poți resimți o puternică nevoie de siguranță financiară și casnică, dar aproape că te identifici cu posesiunile tale materiale. Nu este o zi favorabilă pentru investiții sau speculații financiare.

Capricorn

Zodia ta găzduiește astăzi Luna și ești predispus la o atitudine rezervată, în raport cu ceilalți. Grație orientării tale către succes și datorită felului serios în care tratezi aspectele vieții, câștigi ușor încrederea celor din jurul tău, dar în același timp degaji un aer rece și distant.

Temperează-ți agresivitatea, căci ai tendința de a te manifesta dezlănțuit și în forță în familie.

Vărsător

În ceea ce te priveste, Luna se proiectează în zona discreţiei, a izolării. Deşi eşti foarte dornic de recunoaştere si afirmare, îţi recomand discreţia. Ai putea oferi sprjin şi îndrumare din umbră, poate chiar prin scris.

Poţi întâmpina mari dificultăţi în exprimarea afectţunii. Nu eşti pe aceeaşi lungime de undă cu fraţii, dar acceptă-i aşa cum sunt.

Peşti

Având Luna proiectată în zona anturajului, tu investeşti multă energie în socializare. Te remarci prin profunzimea şi agresivitatea ideilor tale, la care te străduieşti să îi faci să adere şi pe interlocutori.

Unii protectori îşi pot schimba poziţia vis-a-vis de tine, fapt care ar putea atrage şi unele prejudicii materiale, aşa că aminteşte-ţi să fii diplomat.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇