Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic: Pariul conducerii

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic: Pariul conducerii

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Marko Dugandzic (29 de ani), atacant care va pleca la Al Tai, în Arabia Saudită.

Prin vocea lui Dan Șucu, acționarul majoritar al clubului, Rapid a anunțat numele atacantului în care își pune speranțe pentru viitor.

După transferul lui Albion Rrahmani, Rapid e convinsă că are în curte o "perlă" care să-l facă uitat pe Dugandzic, în schimbul căruia clubul va încasa 1,5 milioane de dolari.

Pariul conducerii este atacantul Alexandru Stan, în vârstă de 17 ani, de la grupele de copii și juniori ale Rapidului.

ADVERTISING

"Aceasta e filozofia noastră! Și când Mutu a venit cu o ofertă bună din altă parte, chiar dacă ne-a părut rău de încetarea colaborării, n-am fost inflexibili și n-am stat în calea împlinirii profesionale a celor cu care lucrăm. Dar, întotdeauna, am găsit soluții.

Îl avem pe Rrahmani, un marcator pur-sânge. Mai ține-ți minte un nume, pe Stan, care este titular în atac la tineret. Un jucător promițător, o să auziți multe lucruri frumoase despre el. Se antrenează deja cu prima echipă și domnul Bergodi o să-i dea șanse.

ADVERTISING

Acest Stan va fi o surpriză foarte plăcută. E foarte valoros. Deci stăm bine la capitolul atacanți și, dacă va fi cazul, vom mai aduce jucători după cum am demonstrat și în această vară. O vară fierbinte, cu transferuri reușite, pentru care colegii mei Daniel Niculae și Victor Angelescu chiar merită felicitări.

Asta e situația! Îi urăm baftă multă lui Dugandzic! Duga va rămâne mereu în inimile suporterilor rapidiști. Eu, personal, l-am apreciat foarte mult, golurile lui au fost extraordinare, dar suntem convinși că Rrahmani, Stan, Petrila și ceilalți jucători vor face o treabă foarte bună și Rapid își va continua povestea performanței", a declarat Dan Șucu, conform Fanatik.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!