Conducerea celor de la FCSB explică de ce Damian Djokovici a fost uitat pe banca de rezerve

Conducerea celor de la FCSB explică de ce Damian Djokovici a fost uitat pe banca de rezerve

Damian Djokovici, croatul care s-a impus atât de bine în ultima perioadă în formula de start a celor de la FCSB, a fost uitat pe banca de rezerve sâmbătă seara la derbiul cu Universitatea Craiova, lucru care a surprins pe mulți.

Lucrurile au mers bine și fără el, FCSB câștigând cu 3-0 meciul cu oltenii, însă patronul FCSB, Gigi Becali a ținut să dezvăluie de ce Damjan Djokovici a fost rezervă în FCSB – Universitatea Craiova. El a explicat că, statistic vorbind, Ovidiu Popescu are cifre mai bune, având mai multe recuperări în acest debut de campionat: „L-am întrebat pe MM (n.r. : Mihai Stoica – managerul general de la FCSB). Spune-mi. Scoate statistica. Mi s-a părut ceva în neregulă la Djokovici cu danezii și la meciul cu UTA.

REZUMAT | FCSB - Univ. Craiova 3-0. Victorie mare FCSB, greşeli uriaşe ale oltenilor

Vreau să văd recuperări și deposedări în jumătatea adversă, și Ovidiu Popescu avea mai multe. Am văzut și am zis că e normal să joace Ovidiu Popescu. Dacă era după ei, juca Ovidiu Popescu fundaș dreapta și Djokovici în centru”, a declarat Gigi Becali, la televiziunea DigiSport.

ADVERTISING

Djokovici a intrat pe teren cu Craiova pe final în minutul 77. Croatul a prins până acum 10 meciuri la FCSB, marcând și 2 goluri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!