Presa sud-africană a analizat debutul lui Ngezana ca titular la FCSB

Presa sud-africană a analizat debutul lui Ngezana ca titular la FCSB

Siyabonga Ngezana (26 de ani) a debutat la FCSB în postura de titular în meciul cu Universitatea Craiova, meci câștigat cu scorul de 3-0, sâmbătă seara în Liga 1.

El bifase oricum primele minute în înfrângerea cu UTA de luni seara, scor 1-2, când a fost introdus pe final, în locul accidentatului Chiricheș, în minutul 77. Omul adus pentru suma de 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs a prins primul 11 în duelul cu Universitatea Craiova, iar FCSB nu a încasat niciun gol.

Oamenii din presa din Africa de Sud s-au grăbit să relateze despre acest debut fericit al lui Ngezana: „Fostul fundaș al lui Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, și-a făcut în sfârșit debutul ca titular la FCSB în România și și-a ajutat noua echipă într-o victorie impresionantă cu 3-0. Deși a trebuit să aștepte până în etapa șase ca să își facă debutul oficial în campionat, din postura de rezervă, înlocuindu-l pe fostul fundaș al lui Tottenham, un alt transfer care l-a ținut în afara echipei. Cu Chiricheș accidentat o lungă perioadă de timp, Ngezana și-a folosit prima oportunitate pentru a impresiona.

Și-a ajutat echipa să o învingă pe Universitatea Craiova, obținând a șasea victorie în campionat în șapte meciuri, fără gol primit. Ngezana a blocat două șuturi și a avut un procentaj de pase complete de 84.4%”, au analizat pe larg cei de la idiskitimes.co.za.

ADVERTISING

Ngezana va rămâne un punct fix în apărarea lui FCSB, alături de Dawa, având în vedere că Vlad Chiricheș nu va mai putea evolua în acest an 2023.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!