TAS, precizare oficială în cazul Simonei Halep: Unde s-a blocat totul

TAS, precizare oficială în cazul Simonei Halep: Unde s-a blocat totul

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a făcut o precizare în cazul de dopaj al Simonei Halep.

Românii așteaptă în continuare un verdict în cazul Simonei, dar TAS anunță că acest caz este încă la tribunalul independent Sport Resolutions.

"Nu a apărut nicio schimbare. Curtea de Arbitraj Sportiv (n.r. numită și Tribunalul de Arbitraj Sportiv) nu a înregistrat nicio procedura legală cu privire la chestiunea descrisă de dumneavoastră. Este de cunoștință publică faptul că dosarul se află în continuare în gestiunea agenției Federației Internaționale de Tenis (n.r. ITIA), mediat de Sport Resolutions UK", a transmis TAS pentru freelancerul Daniel Radu.

ADVERTISING

Simona Halep așteaptă cu nerăbdare un verdict în cazul de dopaj, după ce a fost audiată la tribunalul independent Sport Resolutions la finalul lunii iunie.

Conform regulamentului de procedură al tribunalului, un verdict trebuie anunțat în cel mult trei săptămâni de la audieri.

Totuși, cazul Simonei Halep este considerat cu "circumstanțe excepționale". Asta deoarece ITIA a mai lansat o acuzație legată de neregulile din pașaportul biologic.

Simona a negat vehement aceste probleme și a afirmat că ITIA dorește doar să îi blocheze cu orice preț revenirea în circuit.

ADVERTISING

Sportiva noastră speră totuși să primească un verdict în luna august pentru a putea juca la US Open.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!