FCSB ar putea juca pe stadionul Ghencea fără ca MApN să opună vreo rezistență: „Treaba se rezolvă ușor”

FCSB ar putea juca pe stadionul Ghencea fără ca MApN să opună vreo rezistență: „Treaba se rezolvă ușor”

FCSB nu a fost primită pe stadionul Ghencea pentru marele meci cu Dinamo de către cei de la CSA Steaua, însă un fost conducător important din fotbalul românesc a dezvăluit modalitatea prin care gruparea lui Gigi Becali ar putea intra pe stadionul Steaua fără să întâmpine rezistență din partea MApN.

Fostul președinte de la Rapid crede că singura soluție ar fi ca stadioanele construite din bani publici, cum este Steaua, dar și Arcul de Triumf sau cel din Giulești, să nu mai fie administrate de ministere și să treacă sub controlul autorităților locale.

ADVERTISING

FCSB ar avea astfel o misiune mult mai ușoară pentru a primi un aviz favorabil de închiriere:

„Aceste stadioane au fost trecute în administrarea anumitor ministere. Dacă aceste stadioane vor fi trecute în administrarea autorităților locale, atunci ar dispărea acest drept de proprietate. Noi decidem ce să facem cu stadionul, noi Steaua, noi Rapid… Treaba se rezolvă destul de ușor dacă se dorește”, a declarat Dinu Gheorghe la emisiunea ProSport Live.

FCSB va face din nou cerere pentru a evolua pe Ghencea pentru meciul din runda 4 cu CFR Cluj, meci care se va disputa pe 6 august.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!