FCSB răspunde după ce Talpan a anunțat că poate juca în Ghencea cu o condiție

FCSB răspunde după ce Talpan a anunțat că poate juca în Ghencea cu o condiție

FCSB a dat, joi seara, răspunsul pentru Florin Talpan, după juristul CSA Steaua a anunţat că echipa „roș-albastră” poate juca în Ghencea cu o singură condiție.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a răspuns după afirmația lui Florin Talpan. Juristul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua București” a anunțat, joi, că singurul mod prin care echipa latifundiarului din Pipera poate ajunge să joace în Ghencea să plătească prejudiciul stabilit de instanță, 37 de milioane de euro, pentru folosirea ilegală – fapt stabilit de instanță – a mărcii Steaua.

ADVERTISING

Gigi Becali a venit cu mesaj ferm pentru Talpan și l-a ironizat pe acesta spunând că "îi trimit repede de tot banii". Omul de afaceri i-a adus aminte lui Talpan de banii pe care i-a investit în renovarea stadionului Steaua, în trecut, înainte ca arena să fie demolată și reconstruită din temelii.

„Vreau să clarific, tată, un lucru de la început? Nu am nicio legătură cu ameninţările cu moartea pe care acest Talpan susţine că le-a primit şi îi transmit să aibă mare grijă ce vorbeşte public pentru că nu te poţi juca cu asemnea acuze la adresa mea, iar legea judecătorească este lege pentru toţi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu ştiu ce ameninţări a primit el, iar eu cu Mitică Dragomir nu avem nicio treabă. Cum să primească ameninţări din cauza mea? Nu a zis că am şi pus eu pe cineva să îl ameninţe? Iar acum să vorbim şi de ăia 36 de milioane de euro (37 milioane euro - n.red.). Vreau să întreb în numele cui a vorbit Talpan în această zi. Voi ştiţi cumva? Comandanţii lui ştiu despre ce a vorbit el? Deci FCSB-ul va intra în Ghencea doar dacă vrea Talpan? Păi el trebuie să semneze actele? E stadionul lui Talpan să decidă el cine intră şi cine nu intră conta cost pe Ghencea?

ADVERTISING

Poate să urle la voi cât o vrea el, Talpan nu e stăpânul stadionului. Acel stadionul e făcut din banii lui Talpan? S-a făcut şi patron acum? Să îmi trimită contul să îi dau ăia 36 de milioane de euro (37 milioane euro - n.red.) că o să îi trimit repede de tot banii ăştia. Dar de banii pe care eu i-am investit în Ghencea nu spune nimic? De banii ăia băgaţi prin terenuri şi pe la tribuna oficială nu spune nimic?", a declarat Gigi Becali, conform ProSport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!