Mihai Stoica avertizează un fotbalist de la FCSB: "Nu mi-a plăcut deloc!"

Mihai Stoica avertizează un fotbalist de la FCSB: "Nu mi-a plăcut deloc!"

Mihai Stoica (58 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a lansat un avertisment pentru unul dintre fotbaliștii „roș-albaștrilor”.

Victoria FCSB cu FCU Craiova 1948, scor 3-1 la Târgu Jiu, a avut și aspecte negative pentru Mihai Stoica. Oficialul FCSB a lansat un avertisment pentru unul dintre jucătorii echipei.

Este vorba despre Andrei Cordea (23 de ani), jucător ieșit din formă și care l-a deranjat pe Mihai Stoica în partida cu FCU Craiova 1948.

"(n.r. - despre jucătorii intrați de pe bancă) Nu mi-au plăcut deloc cei care au intrat de pe bancă. Ok, au făcut golul trei, Edjouma și Cordea, însă au pierdut toate mingile în rest. Nu mi-au plăcut, prea individualiști.

ADVERTISING

(n.r. - despre Cordea) Fotbalul nu e tenis de câmp. La tenis de câmp, Alcaraz poate să aibă realizări individuale deosebite și să-l sucească pe Djokovic. La fotbal trebuie să joci pentru echipă, nu pentru tine. Jucând pentru tine te îndepărtezi de statutul pe care l-ai avut când jucai pentru echipă", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇